Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

El vídeo d'Olga plorant abraçada a David Flores Carrasco que deixa sense paraules

David Flores Carrasco va aparèixer a la televisió per primera vegada i va generar molta controvèrsia

David Flores Carrasco segueix al focus. Fa mesos que Olga Moreno, l'exparella del seu pare, va guanyar 'Supervivientes', i la veritat és que el pas que va fer pel reality no va deixar ningú indiferent.

A Hondures, Olga va deixar constància de com s'estima David i Rocío, els fills d'Antonio David. De fet, s'emocionava quan pensava en ell i en la complicada situació que havien passat arran de la separació dels seus pares.

Sobretot, pel distanciament de la mare, Rocío Carrasco. Tot, mentre ella, a la seva docusèrie, revelava l'infern de maltractaments que havia patit durant el matrimoni amb Antonio David.

Un dels moments més controvertits del concurs va ser quan la dissenyadora va parlar del casament fictici amb David Flores Carrasco quan ell només era un nen.

Olga Moreno i Gianmarco Onestini amb Carlos Sobera instants abans d'anunciar el guanyador de 'Supervivientes 2021'
Olga Moreno va guanyar 'Supervivientes 2021' | Telecinco

«Aquest collaret li regalaré al meu David Flores Carrasco, que es va casar amb mi el 13 de juny», començava dient la malaguenya.

«Va ser el primer que em va donar l'anell, el primer que em va fer el petó, el que em va agafar el ram de flors. Va gaudir del casament més que nosaltres. El millor casament del món», recordava emocionada.

El cert és que molta gent va jutjar aquestes declaracions. «És una perversió en tota regla. No és normal vestir el teu fill com tu i que es casi amb la teva dona», deia un espectador a les xarxes socials.

David Flores i Olga Moreno parlant
David va sortir a abraçar Olga al plató de 'Supervivientes' | GTRES

No obstant això, ella sempre va tenir l'esperança que la seva família seguís unida. «Estarem bé sempre, perquè és el que hem viscut. S'ha acabat el mal rotllo i estar callada. Ja està bé, cony!», lamentava.

D'altra banda, a la dona d'Antonio David també li van retreure que parlés de David i Rocío Flores Carrasco, però no de Lola, la filla que té amb Antonio David.

«I de l'única filla que té, no en parla», sentenciaven. «Em fa gràcia que després la Rocío Flores demani que separem el concurs de la vida real, però és que l'Olga Moreno no parla de res més».

«Si ella només fos supervivent i no parlés del seu David, que no és seu, perquè és el fill de la Rocío Carrasco, potser els altres aprendríem a separar-ho».

Davant d'això, amics molt propers a Olga, com Marta López, no van dubtar a donar la cara per ella: «Diu "el meu David" i "la meva Rocío" perquè els té molt d'afecte. I de la seva Lola, en parla cada dia. No ho posaran perquè no interessa».

El polèmic retrobament de David Flores Carrasco i Olga Moreno

Tot i que el moment més impactant i que ens va quedar gravat a la retina va arribar quan la malaguenya es va proclamar guanyadora de 'Supervivientes'.

I és que David Flores va aparèixer per primera vegada a la televisió per a declarar-li públicament el seu amor.

«Ets la millor persona que he conegut a la meva vida. Sí, tu, Olga, ets la millor del món sencer», assegurava el jove. Unes paraules que no van passar desapercebudes i que demostren que estan molt units.

I tots dos es van fondre en una abraçada molt tendra, després de mesos sense poder veure's, i amb l'emoció, ella fins i tot li va fer un petó a la boca.

Imatge de la família Flores-Moreno fent-se una abraçada enmig del carrer
David Flores Carrasco s'estima moltíssim Olga Moreno | Europa Press

Això sí, aquest gest també va portar molta cua, ja que asseguraven que a David el van empènyer perquè sortís a escena. És a dir, que van forçar aquest retrobament televisiu.

«Això ho han fet memoritzar al nen 2.000 vegades com allò del judici. Això no ha sortit d'ell», sentenciaven a les xarxes socials. «Això no és amor, és teatre».

«Està clar que se l'estima molt, però utilitzar aquestes imatges per a fer mal Rocio Carrasco és molt miserable. Si els estimés de debò, no els hauria separat de la seva mare».

«I tot seguit busca l'aprovació de la seva germana amb la mirada. És repugnant el que estan fent amb el David», prosseguien les acusacions. «És vomitiu fer servir una persona com David Flores Carrasco per a això».