Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

'Sálvame' negocia el fitxatge que posarà el programa del revés, amb traïció inclosa

Marta Riesco podria replantejar-se el seu futur laboral

Marta Riesco travessa un moment força complicat, tant personalment com professionalment.

I és que la reportera no entén que se l'hagi deixat de banda quan considera que ja ha aconseguit l'estatus «d'estrella» a Telecinco.

«Per què jo, que estava feliç fa 15 dies dient que estava enamorada, he d'estar sense anar a treballar?», es pregunta la noia.

I tot per la mala reputació que té Antonio David Flores, la seva parella. Fet que ha acabat jugant-li en contra i passant-li factura.

Primer pla de Marta Riesco
Marta Riesco ha tingut unes setmanes complicades | GTRES

Tot i que Riesco insistia que no volia ser protagonista, sinó continuar desenvolupant la seva feina amb total normalitat.

Malauradament, ha estat incapaç de separar aquestes dues facetes, la de protagonista i la de periodista, arribant fins i tot a demanar una baixa laboral per estrès.

«No estic bé», confirmava ella mateixa. A més, reconeixia que havia sentit la necessitat de parar.

«Veig que a la tele em segueixen atacant i rient-se», es lamentava, alhora que responsabilitzava d'aquesta situació «a l'assetjament al qual m'estic veient sotmesa des de fa 15 dies».

«M'agradaria que denuncieu públicament l'assetjament i els atacs des del dia que vaig dir que estava enamorada d'Antonio David Flores, tot el que se m'ha fet fins avui», esclatava.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco podria trair a Antonio David | CatalunyaDiari

«Què pot fer a una noia com jo, que estava feliç fa 15 dies dient que estava enamorada, per haver d'estar sense anar a treballar? Us demano que us plantegeu tot el que s'ha dit de mi».

La situació ha arribat fins al punt que fins i tot els seus companys de feina li han girat l'esquena. De fet, sembla que s'ha convertit en 'persona non grata' dins del Programa de Ana Rosa per les seves mentides.

Joaquín Prat  carregava contra ella, exigint-li que digui la veritat. De fet, li advertia que deixés d'enganyar l'audiència i fos sincera, perquè no s'havia tallat a l'hora de presumir del seu festeig als quatre vents pels passadissos.

Marta Riesco estaria en negociacions amb Sálvame

Això, sense comptar amb les exigències que hauria imposat a la cadena, on se sent «desaprofitada».

I més després d'haver-se convertit en un dels personatges del moment, les xifres de la qual en xarxes socials també parlen per si soles.

Tot això hauria fet que Marta es replantegi seriosament el seu futur laboral. Fet que podria implicar una greu crisi en la seva relació amb el pare de Rocío Flores.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors | Telecinco

Jorge Javier Vázquez  era qui decidia plantejar-li l'oferta sobre la taula. «Ja trigues a venir a treballar amb nosaltres», li oferia obertament el presentador de Sálvame.

«Volem que vinguis amb nosaltres i així deixes d'aixecar-te a les cinc del matí», insistia.

I és que estaria convençut que la periodista seria un gran fitxatge per al programa. «Li hauré de demanar permís a la meva superior», responia ella.

«Gràcies per dir que et caic bé, crec que has estat l'únic que ho ha dit», afegia.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier li donava una proposta a Marta Riesco | Mediaset

I encara que al principi s'ho prenia de broma, sembla que Riesco s'ho està plantejant seriosament.

De fet, nombrosos mitjans asseguren que ja estaria en negociacions per fitxar per Sálvame. Fet que podria suposar una terrible traïció per a Antonio David.

L'exguardia civil no vol saber res del que fos el seu programa ni de bon tros de La Fábrica de Tele, a qui acusa d'haver-li destrossat la vida.

Ni tan sols es talla a l'hora d'exposar els col·laboradors i enfonsar-los als seus vídeos de Youtube, on els acusa d'atacar la seva filla Rocío. Això, sense comptar que els culpa de la fi del seu matrimoni.