Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

El dia que Rociíto va donar la pitjor mala notícia possible al seu únic fill

La relació amb David Flores Carrasco és inexistent

David Flores Carrasco la troba a faltar. Actualment, la relació entre Rociíto i David Flores Carrasco és pràcticament inexistent. Tot i haver tingut una molt bona connexió quan vivien junts, la filla de Rocío Jurado ha decidit mantenir distància amb el jove.

Rocío Carrasco
Rociíto seriosa i amb la mirada perduda a l'horitzó | GTRES

Segons ha expressat ella mateixa diverses vegades, David Flores Carrasco sempre ha tingut bones paraules per a ella i sempre ha exterioritzat l'amor que li té. Per això, és difícil d'entendre que, avui dia, no tinguin cap mena de contacte.

Tal com la mare de David Flores Carrasco ha explicat, aquest distanciament ve de fa temps. Quan va passar aquell episodi que va portar la progenitora de Ro a l'hospital, ella va decidir trencar tots els llaços que unien la seva filla.

David Flores Carrasco veu com es distancia

Segons sembla, no hi ha cap motiu rellevant perquè Rociíto hagi decidit trencar completament la relació amb David Flores Carrasco. Aquesta actitud per part de la televisiva ha estat molt criticada, ja que no hi ha cap raó aparent que justifiqui la seva absència.

Durant l'emissió de la seva docusèrie, la protagonista només va tenir bones paraules per al seu fill. «Aquest és el meu nen. És la tendresa personificada. Moria per ella. Era una meravella. Parlo d'ell sense pena perquè sé que és feliç».

En diverses ocasions s'ha negat a parlar de David Flores Carrasco, però tot apunta que el seu distanciament es deu a la nul·la relació que manté amb Antonio David i la seva filla.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores Carrasco | Europa Press

Tot i que ha decidit guardar silenci, persones properes a la dona han decidit parlar per ella. Asseguren que l'única raó per la qual no s'hi ha posat en contacte és per protegir-lo.

«Prefereix patir ella i sentir-se com se sent que David Flores Carrasco es trobi en una situació compromesa, sense saber com reaccionar», han assegurat fonts properes a Carrasco.

Com tots sabem, a causa de la malaltia que pateix, David Flores Carrasco és una persona extremadament sensible i emocional. Per aquest motiu, Rociíto vol mantenir-lo al marge. Vol evitar que un nou conflicte familiar pugui perjudicar la salut de David de manera irreparable.

Demanen públicament que truqui a David Flores Carrasco

En plena emissió de Rocío, explicar la verdad para seguir viva,  la seva filla Ro li va demanar una cosa molt important per a ella.

Durant una de les seves intervencions a El programa de Ana Rosa , la 'influencer' va voler comentar l'últim episodi de la sèrie documental de la seva mare.

S'hi va parlar, entre altres coses, sobre la relació que actualment mantenen la col·laboradora i la filla de 'la més gran'. Va considerar que el discurs de Rociíto era «com a mínim, qüestionable», ja que no entenia per què havia deixat de trucar a David Flores Carrasco .

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Ro es trenca parlant d'ella | Mediaset

«El seu equip mèdic la recomana que no parli amb mi, però... David Flores Carrasco també està ficat al meu paquet? També la recomanen que no es posi en contacte amb ell?», es va preguntar en veu alta. "Ni una trucada en set anys? No vull dir res més".

La 'influencer' no va poder contenir-se i crític durament la posició que havia adoptat Rociíto. No entén perquè no s'ha preocupat per David Flores Carrasco en tots aquests anys. «Ni una trucada pel seu aniversari? Ni per preocupar-se pel seu estat de salut?…».

Després de desfogar-se amb la resta dels seus companys, Ro va agafar valor i li va enviar un missatge molt clar i directe. «Quan tu creguis i et sentis preparada ja no em truquis a mi, truca al teu fill, com a mínim», li va demanar mirant a càmera.