Fotomuntatge de Paolo Vasile i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana explota: només tornarà a Telecinco si Vasile acomiada un presentador

La mítica periodista està indignada amb el joc brut d'un presentador de la cadena

 Ana Rosa Quintana està molt emprenyada amb el que ha passat aquests últims dies a Telecinco, i ho ha fet saber a Paolo Vasile. No està disposada a empassar-se el que ha passat en un espai de la cadena i ha posat el punt de mira a Jorge Javier Vázquez.

Últimament, a 'El programa de Ana Rosa' no paren de caure-hi bombes. Marta Riesco, reportera d'aquest espai, feia dies que no deia res, però aquesta setmana s'ha quedat ben a gust. I és que ha entrat dues vegades en directe a 'Sálvame', un programa del qual Ana Rosa no té una opinió gaire bona.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana no s'ha quedat de braços plegats després del que ha fet Jorge Javier Vázquez | GTRES

Recordem que després de l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, l'espai d'Unicorn Content va dubtar del seu testimoni. Mentrestant, a 'Sálvame', exceptuant algunes persones, van donar suport a Rociíto des del minut u.

Ana Rosa Quintana exigeix a Paolo Vasile que acomiadi Jorge Javier Vázquez

A més, que l'espai presentat per Ana Rosa Quintana fitxés com a col·laboradora Rocío Flores després de l'acomiadament d'Antonio David no va agradar gens a La Fábrica de la Tele. Una mala relació entre productores que aquesta setmana s'ha accentuat.

El que ningú s'esperava és que la jove postulés a ocupar una de les cadires vacants a 'Sálvame'. Tot amb l'ajuda de Jorge Javier, que estaria encantat de comptar amb ella. El programa de les tardes de Telecinco no està travessant un bon moment pel que fa a audiència i necessita cares noves per a remuntar.

Ana Rosa Quintana va assistir atònita a l'entrevista de Marta Riesco amb Jorge Javier Vázquez. En aquesta conversa, la jove va fer servir un to molt amable amb el programa que tant l'ha criticat. El cas és que a Ana Rosa no li va agradar gens que Jorge Javier 'tirés la canya' d'aquesta manera a la seva reportera.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco
Marta Riesco està a punt d'anar-se'n a un altre programa | Catalunya Diari

Així doncs, Ana Rosa està que trina i ha demanat explicacions a Paolo Vasile sobre aquesta actitud tan bruta de Jorge Javier amb la jove. Ana Rosa no el vol veure més com a presentador i ha desafiat Vasile. Li ha dit que, si no acomiada el badaloní, no tornarà a Telecinco.

El cas és que la nòvia d'Antonio David actualment té contracte amb 'El programa de Ana Rosa', i és difícil que deixi l'espai. No obstant això, el portal 'FórmulaTV' avui ha publicat que 'Sálvame' està negociant amb la reportera per a fitxar-la com més aviat millor.

Ana Rosa Quintana no suporta el joc brut de 'Sálvame'

Dimecres d'aquesta setmana, Jorge Javier tenia molt clar on volia arribar amb l'entrevista que va fer a la periodista. «Ja trigues a venir a treballar amb nosaltres», li va deixar anar. Recordem que Marta està de baixa per la pressió mediàtica que està patint, i ahir se la va veure entrant a la clínica psiquiàtrica López Ibor.

La qüestió és que la jove es va deixar estimar i va dir: «Hauria de demanar permís a la meva cap». El que no s'esperava és el que el català va treure a col·lació tot seguit. I és que va fer referència al fet que la noia matina molt cada dia per anar a treballar.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier vol prendre a Ana Rosa la seva reportera estrella | Mediaset

«I així no t'has d'aixecar a les cinc del matí», va deixar anar el presentador. I ella va respondre: «Les meves companyes i jo ens rotem. És el que porto pitjor des que vaig començar a treballar a 'El programa de Ana Rosa'. No pots ni sortir de festa».

Finalment, Jorge Javier va opinar sobre el possible canvi d'aires de la jove. «No has de patir per la feina, perquè aquí tens la porta oberta. Jo, que ho soc tot, t'acullo», confessava el català, que es mor de ganes de tenir-la al programa.