Toni Cruanyes considera injustes les crítiques a TV3

Vídeo: Patinada de TV3 durant el TN vespre de Toni Cruanyes

L'autor de l'errada s'ha disculpat a Twitter, traient la culpa al presentador

Patinada al TN vespre de Toni Cruanyes.  Una confusió jugava una mala passada a la cadena pública catalana, que anunciava la victòria d'un videojoc català als prestigiosos Game Awards de Los Angeles amb un grafisme totalment erroni. El joc en qüestió té per nom 'Gris' i TV3 tirava de la mítica 'Grease' per il·lustrar-ho.  I enmig dels balls de John Travolta i Olivia Newton-John en versió 'gamer', l'estupefacció dels espectadors, que comentaven la jugada a Twitter. 

L'audiència no perdona

El videojoc Gris es basa en l'aventura fantàstica d'una jove que ha perdut la veu per una experiència traumàtica i que intenta passar d'un món en blanc i negre a un altre de colors. Cruanyes no s'adonava de l'errada que tenia a l'esquena. En pantalla, imatges de Grease per il·lustrar un altre Gris, ben diferent.

Per sort, un cop feta l'entradeta el presentador, apareixien les imatges reals del videojoc i la recollida del guardó per part dels desenvolupadors i artistes catalans, que han captivat jugadors arreu del món. Però l'errada no passava desapercebuda, generant una allau de comentaris i crítiques per a tots els gustos a Twitter, des de les més dures a les més piadoses.

L'autor de la patinada dona la cara

I d'entre tuits i respostes, apareixia  la disculpa del 'culpable' de la patinada, que no s'ha amagat i ha donat la cara, reconeixent el seu error i traient el pes de sobre a Toni Cruanyes. Un perdó que els suposats afectats, els creadors del videojoc, han acceptat de bon grat i amb humor.

 

També et pot interessar...