El nou retoc estètic de Dakota de 'Supervivientes'

L'exconcursant de 'Supervivientes' va realitzar-se fa poc una cirurgia estètica d'augment de pits
Dakota participant en el programa 'MYHYV' | Cuatro

Després de sotmetre’s a una cirurgia estètica d’augment de pits, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ Dakota s’ha atrevit amb una nova tècnica de cirurgia estètica: l’augment de llavis amb àcid hialurònic.

 

Per fer-ho, ha assistit a una clínica estètica on a més, ha gravat la intervenció estètica sencera, mostrant-se nerviosa al principi, mentre preguntava a la doctora: «Però em farà mal?», a la qual cosa ella li responia assegurant-li que amb l’anestèsia no ho notaria.

 

Dakota, molt feliç amb el resultat

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ tenia ganes de lluir uns llavis prominents i es queixava que ella sempre els havia tingut molt primets, així que no s'ha volgut estar de provar aquesta nova tècnica. Després de gravar l’stories a Instagram, Dakota ha volgut mostrar orgullosa el resultat final. 

 

«Per fi us ensenyo els meus nous llavis. I també m'he animat a provar el Botox al front. Ja sabeu que m'agrada compartir amb vosaltres la meva experiència per aclarir els vostres dubtes. Estic molt contenta amb el resultat a @clinicasdiegodeleon», ha expressat amb una fotografia a Instagram.

 

Dakota, orgullosa del resultat del seu augment de llavis | Instagram

Després d'augmentar-se els llavis, Dakota ha decidit animar-se també amb el front i injectar-se Botox en aquesta part, per eliminar les arrugues d'expressió. Finalment, ha agraït a la doctora la seva feina i els resultats en el seu rostre: «Gràcies doctora, estan súper bonics els meus morros».

 

També et pot interessar...