Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'última tendència a Instagram és enganxar-se amb cola els llavis

L'últim truc per aconseguir uns llavis carnosos que s'ha viralitzat a les xarxes

Consisteix en enganxar-se amb cola el llavi superior per aconseguir una boca voluminosa digna d'Angelina Jolie

L'última tendència a Instagram és enganxar-se amb cola els llavis
L'última tendència a Instagram és enganxar-se amb cola els llavis | CatalunyaDiari.cat

L’última bogeria que ens porten les xarxes de la mà de les instagramers més joves és un truc de bellesa que pot semblar enginyós però que no és gens recomanable. La tendència de bellesa actualment és aconseguir uns llavis com més carnosos millor, estil Angelina Jolie, i per aconseguir-ho el truc que està corrent per les xarxes ara mateix és el següent: enganxar-se els llavis amb cola.

El truc s'ha viralitzat a Tik Tok

Sí, sona ridícul, però l’afecte és immediat i bastant impactant, fent la impressió d’haver-se injectat àcid hialurònic, que és amb l’única tècnica amb què s’aconsegueixen resultats reals i duradors. El truc, que s’ha viralitzat a la xarxa social Tik Tok, consisteix a  aplicar-se cola sobre el llavi superior i enganxar allí el llavi, deixant la part més interna exposada a l’exterior. 

 

 

Per evitar perills per a la salut cutània, les seguidores d’aquesta nova tècnica recomanen utilitzar cola per a pestanyes postisses, ja que és hipoal·lèrgica i amb això ens assegurem que no s’irrita la pell.

 

 

Les fans dels llavis grossos donen les següents instruccions per realitzar aquest nou truc: es traça una línia horitzontal de cola una mica més avall del nas, es deixa assecar uns 5 segons, i  tot seguit esm pressiona el llavi superior contra la zona on s’ha aplicat la cola durant aproximadament 10 minuts. 

 

Fet això, el resultat és immediat i s’obté l’efecte desitjat de llavis grossos, voluminosos i sexis, que probablement no podrem aguantar gaire estona per la incomoditat que ens suposarà, però que servirà per realitzar algunes selfies de 'postureig', o divertir-se una estona amb els amics.

 

Els llavis enganxats poden durar algunes hores, i aguanten el pas d’una barra de llavis, així que  el toc final després d’enganxar-se els llavis és aplicar un bon pintallavis perquè el resultat encara sigui més visible i espectacular. Ara bé, ja avisem que la pell tirant dels llavis fa mal, així que no és un truc per lluir massa estona si no vols acabar patint més del compte, o amb un resultat no desitjat, com el d’aquesta noia a la qual la pell del llavi li tendeix a tornar al seu lloc.

 

També et pot interessar...