ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Foreo, referent en bellesa i cosmètica, ofereix grans descomptes pel 'Black Friday'

Foreo és seguit per moltes instagramers i 'celebrities' per la seva perfecta fusió entre tecnologia i disseny

Foreo ofereix grans descomptes pel Black Friday
Foreo ofereix grans descomptes pel 'Black Friday' | Foreo

El ‘Black Friday’ està a tocar i Foreo, la marca de bellesa que ha sabut unir disseny i tecnologia com ningú, ja ha preparat els descomptes més esperats d’aquesta temporada. Foreo ha aconseguit posicionar-se com un referent en qüestió de salut, cosmètica i bellesa, amb uns productes que 'celebrities' com Miley Cyrus o Meghan Markle ja han provat i dels quals en són usuàries habituals. 

 

Descomptes de 80 euros pel seu instrument estrella

Un dels productes estrella de Foreo és sens dubte l’UFO, un aparell de tractament facial intel·ligent que ronda habitualment els 279 euros, i que proporciona a l'usuari massatges facials que eliminen la pell morta a través de les seves pulsacions sòniques, deixant-la com nova i lluminosa en només 90 segons; doncs aquesta novetat tecnològica es pot trobar actualment i gràcies al descompte del 'Black Friday', per 80 euros menys.

 

 

Pel que fa a l’altre producte estrella de la marca, Luna, Foreo ens sorprèn aquests dies amb un descompte especial per aquest ‘gadget’: un pinzell de neteja facial que va sortir a la venda al juny i va arrasar amb les existències en tan sols 48 hores.

 

Luna s’ha posicionat com l’instrument més avançat de la seva categoria, i es tracta d’un netejador que elimina la suor i la grassa que es queden atrapats a la pell en només 60 segons. Es ven habitualment per 168,95 euros, però per aquest ‘Black Friday’ el trobaràs amb un 41% de descompte, és a dir, a 99 euros.

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari