Els únics tres dies en què pots comprar les joguines estrella de Lidl per aquest Nadal

La cadena de supermercats ha aconseguit fer-se un lloc entre les botigues preferides
Joguines de fusta del Lidl
Els únics tres dies en què pots comprar les joguines estrella de Lidl per aquest Nadal | Lidl

 

Lidl ha aconseguit fer-se un lloc entre les botigues preferides per comprar les joguines de Nadal. Els seus productes de fusta per a nens petits han causat furor des que van sortir a la venda l'any 2017. Aquell mateix any es van esgotar les 500.000 unitats en menys de 24 hores i l'any 2018 es van vendre 1,2 milions d'exemplars.

 

Enguany la cadena de supermercats els torna a posar a la venda en les més de 550 botigues que té arreu de l'Estat però només ho fa 3 dies concrets: el dilluns 2 de desembre, el dijous 12 de desembre i el dijous 2 de gener. Aquestes dates són les úniques en les quals es pot comprar 'in situ' els productes, però també es poden adquirir 'online' a través de la web on des de mitjans de novembre es van penjar els productes.

 

Una versió baix cost de joguines de fusta sostenible

Les joguines de fusta sostenible s'han posat cada vegada més de moda per ser productes que duren més, que afavoreixen al desenvolupament de la motricitat i l'estímul del tacte dels més petits i que a més, fomenta la seva imaginació. El problema és el seu elevat preu, i això és el que Lidl ha aconseguit canviar amb la seva versió 'low cost'. La majoria dels seus productes costen entre 40 i 70 euros menys que els d'altres marques. Un clar exemple és la cuina de fusta, el 'best seller' de Lidl que té un preu de 49,99 euros, i a Ikea la trobem per 89 euros o a Amazon n'hi ha de 110.

 

La marca 'Playtive Junior' és l'encarregada d'elaborar aquestes joguines de fusta procedent de boscos gestionats de forma sostenible. A més a més de la cuina, Lidl ofereix fins a 30 productes diferents de fusta com ara trens, joguines de construcció, instruments, jocs infantils, supermercats o cases de nines.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari