Laura Escanes acudeix a la gala people in red

Laura Escanes fa el seu anunci més esperat

La 'influencer' ha anunciat una col·laboració amb l'aplicació de mòbil '21 butttons'

Laura Escanes i Risto Tornen a la normalitat pas a pas després de l'aturada que ha significat tenir la seva primera filla Roma. Si Risto tornava a la feina fa unes setmanes, les baixes temperatures no han estat un impediment per a la parella per sortir cap al nord aquest darrer cap de setmana, que  van gaudir d’una escapada familiar a la casa de camp que tenen a Puigcerdà, per sentir la naturalesa i respirar aire fresc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te quiero de mil modos

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Laura Escanes torna a la feina

Ara, un mes i mig després de tenir la seva primera filla, Laura Escanes torna a la feina amb una proposta que ha encantat als seus seguidors, que han arribat a col·lapsar la web a causa de l'efusivitat del moment.

 

La dona de Risto Mejide és una popular ‘influencer’ que compta amb 1,4 milions de seguidors a Instagram  que admiren el seu gust per la moda; la seva facilitat per connectar amb el públic i els seus consells de bellesa i d’estil de vida apleguen a molts fans, i a partir d'ara més, ja que  l'app ‘21 buttons’ i ella s’han unit per crear ‘Las cajas mensuales by Laura Escanes’.

 

Laura Escanes explicant als seus seguidors la seva nova col·laboració
Laura Escanes explicant als seus seguidors la seva nova col·laboració | INSTAGRAM

 

Ella mateixa s’ha encarregat d’explicar emocionada aquesta última col·laboració comercial que suposa la seva tornada a la feina, i que a més podrà compatibilitzar a la perfecció amb la criança de la seva filla Roma. Laura organitzarà mensualment una caixa plena de productes de moda, bellesa, decoració, etc. que  podran aconseguir els seus seguidors mitjançant un senzill pas: una subscripció al seu perfil.

 

Tan sols uns minuts després que fes pública la notícia, la web de l'aplicació col·lapsava, i Laura, sense acabar-s’ho de creure, mostrava el seu agraïment als seguidors per la bona acollida de la proposta:  «Estic al·lucinant amb l’acollida, heu col·lapsat la web. Aviat estarà disponible».

També et pot interessar...