Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i el logo de 'Viernes Deluxe'.

'Viernes Deluxe' fitxa una col·laboradora explosiva que ho canvia tot

'Viernes Deluxe' sap que la seva espontaneïtat agrada al públic

'Viernes Deluxe' fa setmanes que fa unes audiències molt baixes. A aquest programa l'ha afectat molt, entre altres coses, allò del veto dels tretze famosos a Mediaset. És per això que han decidit fitxar una persona nova entre els seus col·laboradors per veure si les audiències milloren.

Des que 'Viernes Deluxe' té prohibit parlar de Rociíto, Rocío Flores, Olga Moreno, Rosa Benito, Chayo, Ortega Cano o Gloria Camila, entre d'altres, el programa no ha tornat a ser el mateix. I és que intenten omplir hores amb un contingut buit que amb prou feines aporta gaire cosa als espectadors.

Aquesta és la nova col·laboradora de 'Viernes Deluxe' que ha impactat el públic

No és cap altra persona que Carolina Sobe. Sense pèls a la llengua i molt espontània, és un dels millors fitxatges que ha fet 'Viernes Deluxe' en molt de temps. I és que és una celebritat molt estimada per la seva manera de ser.

A més, també està anant com a col·laboradora als debats de 'Supervivientes', on va estar diumenge passat al costat de Jorge Pérez. I és que 'la Sobe', com molts l'anomenen, ja va ser divendres passat a 'Viernes Deluxe' per parlar del concurs de supervivència.

Carolina Sobe al plató de 'Secret Story'
Carolina Sobe és la nova col·laboradora de 'Viernes Deluxe' per comentar 'Supervivientes 2023'. | Europa Press
 

Alguns usuaris de Twitter no han dubtat a opinar d'aquest fitxatge: «que meravellosa que és. Bon fitxatge per parlar de 'Supervivientes'», posa un espectador.

A més, Carolina Sobe ja va deixar algunes perles divendres passat al programa que no van passar inadvertides. «Patricia Donoso em deu força diners», va assegurar la nova col·laboradora davant l'estupefacció de Jorge Javier i la resta de col·laboradors.

També ha dit la seva opinió clara sobre el concurs que està fent l'empresària. «Patricia Donoso està fent un paperot a l'illa», va assegurar segons el que ella pensava.

Així mateix, Carolina Sobe ja va fer de les seves al 'Viernes Deluxe' i va agafar Jorge Javier Vázquez en braços i el va sacsejar. «Per aquestes coses m'encanta», va comentar un dels usuaris fent referència a la col·laboradora.

«Carolina Sobe meravellosa avui al 'Deluxe', quin fitxatge», va escriure un altre espectador a Twitter mentre veia l'espai esmentat.

No tot són bones opinions per a la nova col·laboradora del 'Viernes Deluxe'

És així. I és que no tot són opinions bones per a aquest nou fitxatge de Mediaset. «El paper de Carolina Sobe en els programes és tirar per terra tot el que digui i faci Adara. Com es nota com n'és d'influenciable per les seves amistats italianes, la seva poca objectivitat i els seus atacs constants estan més que preparats. Deixa molt a desitjar», escriu una altra espectadora del 'Viernes Deluxe'.

Un altre espectador comenta el mateix respecte als seus comentaris en contra d'Adara. «Com de pesada que és 'la Sobe' amb Adara. Això sí que és un malson, faci el que faci la criticarà».

Però, en general, Carolina Sobe es va guanyar el cor de gairebé tots els espectadors des de la seva participació a 'Gran Hermano' el 2011. Va entrar com a anònima i es va guanyar un lloc a la televisió, per més tard participar a 'Supervivientes' el 2014 i tornar a la versió Duo de 'Gran Hermano'.

Des de llavors, ha passat com a col·laboradora per diferents platós i amb el seu carisma ha donat molt bons moments a tots ells. Per això, en general, 'Viernes Deluxe' ha encertat de ple amb aquest fitxatge que, almenys, li ofereix un contingut diferent i nou.

Sembla que, de moment, la col·laboració només serà per comentar 'Supervivientes', però si l'audiència la demana, l'acabaran renovant a Mediasetper a altres continguts.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!