Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Villarejo destapa que Ana Rosa ho sabia tot: es complica el seu futur a Telecinco

La periodista segueix en el punt de mira per culpa dels escàndols del seu marit

Ana Rosa Quintana segueix en el punt de mira per culpa dels escàndols del seu marit, l'empresari Juan Muñoz. Després de tots els problemes judicials als quals s'enfronta la parella de la periodista, ara ha estat el nom d'Ana Rosa el que s'ha posat en dubte davant de l'audiència.

Segons mitjà 'El Plural', el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, Manuel García-Castelló, ha donat a conèixer el sumari de l'operació 'kitchen'​, el qual s'havia mantingut en secret fins ara. En aquest sumari existeixen diversos enregistraments en els quals apareix Ana Rosa Quintana, i el citat mitjà n'ha tingut accés. 

En aquests enregistraments se sent la veu de la presentadora de Telecinco, però cal recordar que Juan Muñoz i el seu germà van exculpar a Ana Rosa d'aquest escàndol. «Sopem amb 'Cospe' a casa el divendres, no?», diu Ana Rosa al comissari Villarejo en un enregistrament. 'El Plural' afirma que en la conversa parlen del malestar de l'excomissari per la manera en què va finalitzar la seva etapa a la Policia Nacional.

«Les maldats que m'han encarregat a mi, per a salvar-li el cul al Barbes (en referència a Rajoy) no te les pots imaginar, les coses que jo he fet pel Barbes. No t'ho pots ni imaginar, que podria estar pres el president del govern eh, per moltes coses... i s'han perdut papers i s'han perdut caixes i s'han perdut moltes coses i operacions de tal, i dir escolta, en tal lloc hi ha papers de Bárcenas, cal anar a trencar-los», recull el citat mitjà sobre les declaracions que s'escolten en els àudios.

Ana Rosa era coneixedora de tot

«I veig a Rato i em diu, que no em toquin molt els collons perquè jo he 'trincat' sobres, però davant de mi anava Rajoy amb un altre sobre», afirmava Villarejo segons el mitjà en qüestió.

És a partir d'aquí quan entra en escena Ana Rosa per a demanar-li al comissari que demostri tot el que està dient, i és que Villarejo li ha deixat caure a la presentadora que ella mateixa ha destruït proves per les quals Mariano Rajoy podria estar a la presó.

Així doncs, és possible que Ana Rosa fos coneixedora de tot, motiu pel qual se li pot complicar el seu futur. Però no només això, i és que en alguna de les altres converses també hi participen activament Ana Rosa Quintana i el director de 'OK Diario', Eduardo Inda.