Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Sobera, presentador de televisión, en una imagen de archivo

Allau de crítiques a Carlos Sobera per no donar exemple del que predica

El presentador ha estat l'escollit per fer de pregoner oficial de l'Orgull LGBT d'aquest any

Carlos Sobera
Dures crítiques a Sobera per ser l'escollit per donar el pregó de l'Orgull | GTRES

Enrenou a les xarxes socials després de ser nomenat Carlos Sobera  pregoner del  'Madrid Orgull 2020', que enguany es durà a terme de forma virtual per les restriccions sanitàries del coronavirus. El presentador acompanyarà les actrius de la sèrie Verí, el waterpolista Víctor Gutiérrez i l'actriu Itziar Castro per donar inici als esdeveniments que es celebren cada any per aquestes dates.

L'organització Madrid Orgull 2020  ha volgut comptar amb el presentador perquè forma part de «un dels programes de televisió que més visibilitza la diversitat», asseguren des del compte oficial de 'Twitter' de l'Orgull deMadrid.

Polèmica per la decisió de Sobera com a pregoner

Però l'elecció de Sobera no h agradat gens als tuiters i ha aixecat una gran polèmica dins del col·lectiu LGTBI. Consideren que el seu treball al capdavant de 'First Dates' no ha de ser motiu perquè ell ofereixi el pregó d'aquest any. Per això, les xarxes han llançat dures crítiques tant cap al presentador basc com a l'organització del mateix esdeveniment.

I és que, per molt que el programa 'First Dates'  de Cuatro visibilitzi les cites homosexuals en un dels horaris més vistos de la televisió actual, no significa que Sobera  sigui el candidat perfecte per representar aquest pregó. Les xarxes s'han bolcat apuntant que no tenen res en contra de Sobera, però que aquest mes LGBTI hauria de ser representat per algú que pertanyi a la comunitat, sigui per la seva sexualitat o per ser una persona transgènere.

Així, i tot i que el presentador basc participarà al pregó amb la millor de les intencions, sembla que no ho tindrà gens fàcil per triomfar entre el públic com ho fa cada dia a la televisió.