Isaac Torres més conegut com el Lobo en una imatge promocional de La Isla de las Tentaciones

És hiptònic: Les xarxes no poden parar de mirar el que amaga Isaac entre les cames

Un ball del jove ha deixat entreveure una part molt concreta del seu cos i que no para de circular per les xarxes

'La Isla de las Tentaciones' no s'entén sense els comentaris i ni els 'memes' que circulen segon a segon sobre tot allò que passa dins de les vil·les on es fa el famós 'reality' de Telecinco. En aquesta ocasió el protagonista és un dels temptadors del programa i que major presència ha tingut en aquesta edició, ens estem referint al català Isaac Torres, també conegut com a 'Lobo'.

Concretament, la imatge que no para de circular per les xarxes és el jove acudint a la foguera a la qual havia de trobar-se amb Jesús, el xicot de Marina, amb el que havia de retre comptes sobretot el que està passant dins de la vila contrària.

Com ens té acostumats, Isaac va arribar a la foguera amb una actitud fanfarrona i amb tota la intenció de fer saltar a la resta de concursants. En el moment en què el jove es va situar al costat de Sandra Barneda, va fer un petit ball o moviment de malucs, el qual ha acabat causant unes calors molt intenses entre tots els espectadors i que no sabien molt bé cap a on mirar.

I és que no sabem si els pantalons eren molt petits, o si el que tapava era molt gran, però el bony que es marcava ha generat desenes de 'memes' i captures de pantalla que han acabat remarcant el ben dotat que està el temptador.

Han sigut molts els comentaris que ha generat aquesta situació, els quals segur li hauran arribat al telèfon de l'esmentat protagonista. El fervor ha estat tant, que fins i tot alguns espectadors han assegurat que no sabien cap on mirar, si a la seva cara o cap a la voluminosa zona del seu cos.

Sigui com sigui, aquest fet ha desviat l'atenció de l'escena que s'havia pensat perquè fos molt tensa, ja que s'estaven enfrontant l'antiga parella de Marina i el que es postula per ser el nou xicot.

Les passions que aixeca Isaac no són noves, i des que va aparèixer per primera vegada a 'Super shore', són moltes i molts els seguidors que estan sempre pendents del que publica i comparteix en les seves xarxes socials, encara que ara sembla que deixarà de ser el solter d'or.

Sí, perquè podria passar a ser el nou noi de Marina, sempre que aquesta decideixi abandonar el programa al costat d'ell, deixant a Jesús plantat. Una opció que hauríem d'anar assimilant, ja que molt hauria de canviar la situació perquè això no succeís.

Encara hi ha Isaac per estona

El temptador és un gran coneixedor del mig, un fet que l'ha portat a convertir-se en el solter més mediàtic de l'edició. Així doncs, gràcies a això, la cadena ha decidit premiar-li amb una plaça en la nova edició de 'Supervivientes', que començarà just quan acabi l'actual edició del 'reality'.

D'aquesta manera, Isaac seguirà tenint continuïtat en la televisió a més de posar-se a prova amb les condicions extremes que haurà d'experimentar a Hondures i, si seguís amb Marina, també hi haurà d'aprendre a estar sense la seva nova noia durant els mesos que duri el programa de supervivència.

Allà mateix conviurà amb un altre gran conegut de les temptacions, Tom Brusse, qui ja ha sigut confirmat. D'altra banda, cal tenir en compte que el programa també haurà de fitxar alguna de les noies del programa i, entre tots els noms, sonen amb especial força els de Melyssa Pinto, Melodie Peñalver o Marta de Lola, aquesta última concursant de l'actual edició de 'La Isla'.

Per saber el càsting final no haurem d'esperar gens més, ja que la pròxima setmana Telecinco emetrà les últimes fogueres, el retrobament dels participants a Espanya sis mesos després i, una vegada finalitzi tot, ja donaran pas a l'inici del 'reality' per excel·lència de la cadena.