YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El que explicarà Rocío Carrasco a 'La Verdad': «Em va tirar a terra i em va pegar»

Després de gairebé una dècada, Rocío Carrasco trenca el seu silenci i explica tota la veritat sobre la seva filla Rocío Flores i Antonio David

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco està disposada a explicar tota la veritat | CatalunyaDiari.cat

Roció Carrasco està disposada a trencar el silenci i resoldre totes les incògnites sobre la seva polèmica relació amb Antonio David Flores i els seus fills. Així doncs, aquest diumenge Telecinco emetrà la docusèrie 'Rocío: explicar la verdad para seguir viva' en què Carrasco dona la seva versió de la història. 

Rocío Flores va maltractar a la seva mare

Ara bé, hi ha un episodi de la història que destaca per sobre dels altres. Rocío Carrasco assegura que va haver de denunciar a la seva filla, Rocío Flores, perquè es va sentir maltractada. La Sentència del Jutjat de Menors número 4 de Madrid 44/2013 reflecteix el següent: «Vora les 8:00 h del dia 27 de juliol de 2012, trobant-se la menor al domicili familiar amb la seva mare, la parella d'aquesta i el seu germà, va iniciar una disputa i va donar-li diversos cops, arribant fins i tot a llençar-la a terra, per posteriorment seguir colpejant-la amb diverses puntades de peu».

 

A més, es confirma que «a conseqüència dels fets, Rocío Carrasco va patir contusions amb equimosis a la regió frontal dreta, amb edema a ambdós canells, a la cuixa dreta, a l'avantpeu dret i un hematoma al segon dit del peu dret. Va trigar vuit dies a curar-se i no va poder ocupar-se de les seves tasques diàries».

 

Amb tot això, Rocío Flores va ser condemnada per «maltractament habitual, amenaces i injúries» contra la denunciant, la seva mare. Tot i això, l'exconcursant de 'Supervivientes' no ha volgut pronunciar-se al respecte i està esperant que sigui diumenge per poder veure la docusèrie. Antonio David Flores avisa que «s'apropa una tempesta».

Rocío Carrasco desvincula a la seva filla de l'herència

Arran del conflicte, Rocío i el seu germà David van decidir traslladar-se a casa del seu pare. És per això que Antonio David va demanar una modificació de mesures tutelars envers els seus fills; va demanar una quantitat ingent de diners en relació amb la manutenció dels menors, que li va ser denegada pel Jutjat de Primera Instància núm. 3 d'Alcobendas.

 

De fet, el procediment es va derivar al Jutjat de Violència sobre la Dona núm. 1 d'Alcobendas on versava una denúncia interposada per Rocío Carrasco contra Antonio David, també per maltractaments. Finalment, el cas va quedar sense resoldre i ajornat per sobreseïment provisional.

 

És més, Rocío Carrasco vol desvincular a la seva filla de l'herència. Tot i això, a Espanya, és pràcticament impossible desheretar per complet a un beneficiari directe, tret que hagi comès algun dels fets que es detallen en els articles 756 i 853 del Codi Civil, com els maltractaments. Així doncs, Rocío Carrasco vol castigar a la seva filla i que no rebi ni un cèntim dels seus béns. 

 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari