Ion Aramendi

Les xarxes s'encenen amb 'Supervivientes' pel fixatge que ho canvia tot

'Supervivientes' es troba al punt de mira després de revelar-se la informació

Supervivientes està a punt de posar fi a la seva edició 2022. Durant els últims dies, ha generat interès per l'accident de Nacho Palau i per l'adeu d'Ana Luque. Però també per una informació sobre qui seria el fitxatge que desitja el reality per a la temporada que ve: Kiko Hernández.

Aquesta notícia ha generat un gran enrenou a les xarxes. Tant és així que s'han omplert de missatges dels espectadors del concurs que no volen que aquesta incorporació es faci realitat. I és que el madrileny té molts detractors.

Supervivientes sorprèn amb el seu desig

El reality de Telecinco és notícia perquè s'ha filtrat que té al cap un famós perquè sigui concursant l'edició del 2023. En concret, ha estat Matamoros el que a Sálvame ha confessat al seu company Kiko que és el més desitjat per Supervivientes. Ho ha fet dient: «Estan molt interessats en què vagis l'any que ve».

A això hi ha afegit: «És més, m'han nominat d'alguna manera perquè faci de pont entre tu i la productora. Fins i tot m'han dit que series la preferència absoluta pel pròxim any».

El col·laborador s'ha sorprès de la notícia i ho ha celebrat. Però ha anat més enllà i, entre rialles, ha demanat que li busquin substitut per a les tardes perquè viurà l'experiència a l'illa. Això sí, la majoria no se l'ha cregut.

Supervivientes, l'objectiu de les crítiques a les xarxes

El concurs de supervivència, segons aquesta informació, té l'objectiu de fitxar l'exparticipant de GH. Això ha generat un enorme enrenou a les xarxes socials, on, sincerament, Kiko no té gaires fans. Ben bé al contrari.

Twitter, fonamentalment, s'ha omplert de missatges en contra que el col·laborador participi la pròxima edició. I els arguments que s'han fet servir per adoptar aquesta postura són molt diferents.

Així, per una banda, hi ha els espectadors que estan farts que el reality estigui ple de col·laboradors de Sálvame. I és que pel concurs hi han passat Matamoros, Chelo, Mila i Víctor Sandoval, entre molts altres. Això els cansa i trobem comentaris com: «No volem més gent dels programes, volem un programa sa, com els d'abans, sense favoritismes».

En aquesta mateixa línia hi ha també: «No, cap col·laborador de Sálvame a SV. Hem vist les trampes de l'organització» i «Un altre que protegiran i salvaran cada setmana encara que l'audiència voti el contrari».

Captura de Sálvame
'Supervivientes' sap que hi ha molts seguidors que no volen concursants de 'Sálvame'. | Mediaset
 

D'altra banda, hi ha espectadors de Telecinco que no desitgen que hi participi perquè directament no el suporten. Ho han exposat amb tuits com: «Ni de conya», «Si és així, un altre any que m'ho perdo» i «No m'agrada veure merda contínuament a la televisió».

Sense oblidar: «Seria el primer Supervivientes que no veuria. És un impresentable a Sálvame. Allà encara es tornaria més salvatge i no hi hauria qui l'aguantés» i «No el vull veure ni a Hondures ni enlloc més».

Així mateix, també hi ha espectadors que no es creuen que s'atreveixi a concursar: «No hi anirà mai. És una persona amb molts complexos» i «Aquest no aguanta ni la preconvivència».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
'Supervivientes' ha pogut veure que Kiko té molts detractors que no volen el seu fitxatge. | Telecinco
 

No obstant això, hi ha diverses persones que estarien a favor que participés: «Seria bo veure'l de paràsit perquè trauria de polleguera fins i tot els crancs» i «Segur que dona joc. Almenys s'esforçarà més que Matamoros. Dona molt de joc i la fa bona».