Primer pla de Carmen Sevilla somrient molt feliç

L'avís de Carmen Sevilla que confirma els rumors sobre la seva delicada salut

Carmen Sevilla té molt a celebrar, però ho farà a la seva residència

Carmen Sevilla és una de les actrius més importants, prova d'això és que la seva retirada no ha fet més que engrandir el mite. El públic no l'oblida i cada cop hi ha més periodistes que estan intentant saber com es troba realment. Carmen ha rebut un avís que demostra tot allò que s'ha explicat: és el seu sant, però només ho celebrarà amb dues persones.

Carmen Sevilla pateix Alzheimer i el 2015 va ingressar en un centre especialitzat on només acudeix el seu fill i un dels seus grans amics. No l'han deixat sola ni un moment, tot i que la malaltia ha avançat a passos de gegant. Segons el diari ABC, l'artista ha perdut gran part dels seus records, malgrat que els seus éssers estimats sempre estaran amb ella.

Imatge de Carmen Sevilla abraçant al seu fill Augusto Algueró Jr.
Carmen Sevilla té l'ajuda d'Augusto Algueró | Cedida

Carmen no és conscient que el seu sant era una data molt important per a ella. El seu amic Moncho Ferrer, un dels pocs que el visita de manera regular, ha deixat clar que la situació està controlada. És molt trist que no recordi el llegat que té al darrere, però afortunadament no té cap altre problema de salut.

Carmen sempre va tenir una relació fantàstica amb la premsa, per això no hi ha cap mitjà que pugui parlar malament d'ella. Al llarg de la seva trajectòria va concedir una infinitat d'entrevistes i sempre va saber que els periodistes li tenien un respecte enorme. Augusto Algueró, el seu únic fill, respecta aquesta connexió i ha continuat facilitant dades perquè no circulin falsos rumors.

Carmen està estable, el seu únic problema és que no recorda que va ser una de les dones més importants del moment. «De salut està pràcticament com sempre, no millora i tampoc empitjora», va explicar Augusto. L'han avisat que és el seu sant i possiblement les infermeres que hi són s'encarregaran de crear un moment especial.

Carmen Sevilla està ben atesa

Carmen ha guanyat molts diners gràcies al seu imparable talent, per això es pot permetre estar a les millors mans. El seu fill ha contractat els serveis de grans professionals perquè no li falti res i la veritat és que ho està aconseguint. El seu estat és delicat, però es manté estable i està molt ben atesa.

Carmen Sevilla somrient
Carmen Sevilla és una estrella internacional | GTRES

«Ja no coneix ningú, tampoc no es coneix a ella mateixa i físicament és una dona de 90 anys», va declarar Augusto a la revista Semana. Des de llavors hi ha molta expectació, però l'única cosa certa és que l'actriu necessita descansar. Evidentment no sap que el públic està preocupat, malgrat que, per sort, està portant la malaltia plena d'afecte.

Sevilla ha fet història i es mereix ser recordada com el que és: una estrella capaç de situar Espanya al mapa. Va ser la primera a creuar l'Atlàntic i trepitjar els Estats Units, on va consolidar una trajectòria que era envejada pels seus companys. No obstant això, mai no va tenir cap problema amb ningú perquè és tan generosa que sempre estava disposada a ajudar.

Carmen Sevilla gaudeix de la millor companyia

Carmen va començar a tenir problemes el 2011, però el seu fill Augusto i el seu amic Moncho van aconseguir frenar la situació. Quatre anys més tard va ingressar en una residència situada als afores de Madrid i des de llavors ells són els únics que la poden veure. Està molt canviada i no volen que comencin a circular rumors que no es corresponguin amb la realitat.

L'estrella s'ha guanyat l'aplaudiment de tots els periodistes, per això no hi ha ningú que parli malament d'ella. Mai va tenir cap topada amb els fotògrafs, tot i que va ser una de les primeres a experimentar el fenomen mediàtic. Té talent per a tot, fins i tot per retirar-se i celebrar el seu sant amb intimitat.