Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Falcó no tolerarà que ningú li faci ombra

Tamara Falcó rep un avís de part de la seva sogra que fa perillar la relació

Carolina Molas, la sogra de Tamara Falcó, acapara tota l'atenció allà on va

Tot i els rumors que circulen, Tamara Falcó i Íñigo Onieva sempre deixen constància que la seva relació continua endavant. Tots dos viuen un estiu força atrafegat, entre vacances i actes socials.

Durant les últimes setmanes, la parella ha assistit a diversos enllaços matrimonials. Però un dels esdeveniments més especials on se'ls ha pogut veure ha estat el lliurament del premi que ha rebut la mare d'Íñigo.

Carolina Molas és una empresària d'èxit

Carolina Molas, la sogra de Tamara Falcó, ha estat guardonada amb el premi CEO de l'Any en Distribució d'Electrodomèstics de Consum. Carolina va anar al lliurament juntament amb grans personalitats de la societat espanyola i familiars.

L'empresària va estar molt ben acompanyada pel seu fill, Íñigo Onieva, el seu germà Jaime i fins a la matriarca de la família del xicot de Tamara. Carolina es va mostrar impressionant, combinant el blanc i el negre en un look que li quedava sensacional.

Fotomuntatge d'una story d'Íñigo Onieva.
Íñigo Onieva va voler felicitar Carolina. | Instagram
 

No hi ha cap mena de dubte que Íñigo no pot estar més orgullós de la família i, en concret, de les dones que l'envolten. A través del seu compte d'Instagram, va publicar una història on apareixia part de la seva família, gaudint i celebrant el guardó.

Foto de la família d'Íñigo Onieva sopant.
Tamara Falcó es va unir a la celebració. | Instagram
 

En aquesta mateixa instantània, es podia veure Tamara Falcó, deixant així entreveure la bona relació que la marquesa de Griñón manté amb la resta de la família.

La gran relació entre Tamara Falcó i la seva sogra Carolina Molas

La col·laboradora de televisió ha deixat veure en reiterades ocasions la bona relació que té amb la sogra. I com Tamara li dona suport en tots els seus èxits professionals.

Totes dues han estat vistes diverses vegades pel centre de Madrid o gaudint de l'hípica juntes, una afició que comparteixen totes dues.

Així i tot, Carolina deixa el seu espai a la parella, i té clar que ella no es posarà al mig a la vida privada de Tamara i el seu fill Íñigo.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Tamara Falcó i Íñigo Onieva es troben en el seu millor moment. | Instagram (@tamara_falco)
 

Fa un parell de setmanes, els rumors sobre una possible crisi a la parella feien saltar les alarmes.

Però Tamara publicava a través de les seves xarxes socials una fotografia acompanyada del text següent: «Iñigo i jo volem donar-vos les gràcies a tots els que ens heu donat suport en aquests moments i reiterar com som de feliços perquè tenir tanta gent que ens estima». Sens dubte, entre aquesta gent hi ha tant la seva família com la de la seva parella.

Tamara Falcó, a punt d'estrenar la seva pròpia docusèrie

La veritat és que a Tamara no només la seva vida personal li està anant fenomenal, sinó també la professional. L'exconcursant de Masterchef està a punt d'estrenar el seu propi reality a través de la plataforma Netflix. Un reality que no deixarà indiferent ningú.

Sembla que el programa tindrà una narrativa molt semblant a la que vam poder veure a Soy Georgina. En un avançament que Tamara ha ofert, ha comentat com de reticent s'havia mostrat Íñigo a participar en la docusèrie. «La persona que més s'ha resistit a participar possiblement ha estat Iñigo», explicava Tamara.

Durant tres mesos les càmeres del reality han acompanyat la marquesa de Griñón al seu dia a dia. Per això podrem conèixer una Tamara molt més natural i també veure les relacions que manté amb amics i familiars. En concret, la relació amb la seva mare Isabel Preysler, i amb la seva parella Íñigo Onieva.