Albert Rivera

Albert Rivera confirma que Malú té un problema després de separar-se

Albert Rivera descobreix que el seu sogre ho ha explicat tot

Albert Rivera controla els mitjans de comunicació millor que ningú, per això sap que el més encertat és mantenir-se'n al marge. El programa Socialité ha parlat sobre els rumors que circulen a les xarxes socials i la notícia cada vegada guanya més repercussió. Suposadament, l'advocat fa temps que es troba lluny Malú perquè no estarien travessant un bon moment.

Albert Rivera és l'únic, juntament amb la cantant, que sap què està passant, però no donarà explicacions a cap mitjà. El que sí que s'ha confirmat és que han de passar l'estiu separats perquè tots dos tenen compromisos professionals incompatibles. Malú ha llogat una casa a la seva terra natal perquè la seva filla gaudeixi de la platja, però té pendents diversos concerts.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera vol protegir la seva família. | CatalunyaDiari
 

Albert ha confirmat, gràcies a una informació publicada a Socialité, que l'artista té un problema econòmic. S'han separat físicament perquè cadascú pugui centrar-se en els seus projectes, però la neboda de Paco de Lucía no està aprofitant el temps. A Telecinco asseguren que demana 122,10 euros per gaudir de la seva veu, uns diners que els seus fans no poden pagar.

«La seva parella, com que és Albert Rivera, ha pogut generar rebuig perquè aquestes coses passen. Ella té una audiència més jove, però molt més voraç a l'hora de consumir continguts i el públic s'ha pogut sentir desatès», declaren. Suposadament els seus seguidors més grans estan molestos perquè no comparteixen la tendència política del català.

Albert ha descobert que la bona fama de la seva parella podria caducar, almenys això és el que explica la periodista Nuria Marín. «Abans era reina i ara ha vist com la competència se l'està menjant», expliquen a Socialité. Suposadament el problema originat pels diners de les entrades dels seus concerts ha marcat un abans i un després.

Albert Rivera escolta la versió del pare de Malú

Albert ha tingut oportunitat d'escoltar les declaracions que Pepe, el pare de Malú, ha donat al programa de Nuria Marín. «No em preguntis, jo no hi entro en aquest joc, disculpi'm, però no sé res perquè estic en un moment complicat». Prefereix no entrar en certs assumptes perquè no en vol sortir perjudicat, però sí que ha deixat clar que tot és mentida.

Albert Rivera
Albert Rivera sap que es troba al punt de mira. | Europa Press
 

Rivera pot estar tranquil, el seu sogre ha negat la ruptura i el públic està molt més tranquil. «La meva paraula, no m'han explicat res ni ho vull saber perquè visc en una bombolla. Nosaltres som una família i parlem de coses trivials», ha declarat Pepe en un to educat.

A Telecinco insinuen que la parella fa uns mesos que està en crisi, per això estan passant l'estiu en ciutats diferents. De moment, només s'han separat físicament, encara que és possible que tot sigui un malentès i que tinguin plans secrets. Ni l'artista ni l'advocat volen parlar sobre la seva vida, així que potser han reservat unes setmanes per estar junts i ningú no ho sàpiga.

Albert Rivera desconeixia la gravetat de la situació

Albert és un mestre del món de la política, però desconeix els secrets del negoci de la música. No sabia que els diners que demana Malú per gaudir del seu talent generarien tanta controvèrsia. Les xarxes han cremat perquè hi ha qui acusa la cantant de no estar compromesa amb el seu públic.

El programa Socialité ha recollit diversos testimonis de fans que estan molestos perquè la neboda de Paco de Lucía ha comès un error. Ha cancel·lat un espectacle sense avisar amb prou antelació. Hem d'aclarir que ha pres aquesta decisió basant-se en un argument de pes, encara que ningú no sap què ha passat exactament.