Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano troba la seva dona plorant i truca a l'advocat per gestionar la ruptura

José Ortega Cano vol posar punt final al patiment

José Ortega Cano està passant un moment crític i abans de perdre el control ha pres una decisió: trucar al seu representant legal. Vol trencar la seva relació amb Rociíto, la filla de la seva primera esposa, perquè no consenteix més atreviments. Carrasco ha assegurat que el matrimoni que la seva mare va mantenir amb el torero va ser tòxic, un qualificatiu que ho ha canviat tot.

José Ortega Cano sap que la seva dona està patint perquè treballa a la televisió i ha de donar explicacions sobre totes les polèmiques. Ana María Aldón no se sent còmoda parlant de Rocío Jurado i les últimes setmanes ha manifestat el seu descontentament. Pensa que el mestre segueix sentint coses per la cantant i la situació genera un gran malestar.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Ortega Cano intentarà parar a Rociíto | Mediaset

José s'ha posat en contacte amb el seu advocat Enrique Trebolle per gestionar tot el que està passant dins i fora de Telecinco. Té intenció de demandar Rociíto perquè no permet que dubti de la seva història d'amor amb Rocío Jurado. Les informacions han arribat a Ana María, que no deixa de plorar perquè no sap què contestar davant dels periodistes.

José vol viure en pau, per això posarà l'escàndol a les mans del jutge i ha assegurat que no parlarà amb cap reporter. La seva dona ha travessat una crisi personal que li ha portat al límit, de fet ella ha confessat que gairebé hi renuncia a tot. No ho va fer pel seu fill, que té nou anys i també s'assabenta del que expliquen als platós de televisió.

Ortega Cano, segons la periodista Marina Esnal, ha denunciat la dona de Fidel Albiac per les declaracions que ha donat. Al nom de Rocío, el nou documental de Carrasco, s'ha convertit en un malson per al torero i no vol aguantar més. Tot i això, Rociíto no té por i segueix defensant que Rocío Jurado va patir durant el seu matrimoni.

José Ortega Cano escolta l'altra versió

José ha tingut oportunitat de saber què pensa la filla de Pedro Carrasco i després d'escoltar el testimoni ha decidit actuar. Considera injust tot el que ha explicat sobre ell, ja que la seva intenció sempre ha estat protegir la família. Per això portarà l'assumpte als tribunals, ja que no vol que Ana María Aldón continuï plorant pel mateix.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
José Ortega Cano vol que la seva dona deixi de patir | Catalunya Diari

«El problema és quan tu respectes algú i aquesta persona no et respecta a tu, la meva mare es feia molt petita, es desdoblava. Ortega feia servir la seva edat com a arma, ella m'ho va dir i va estar en tractament per donar-li un fill». Rociíto vol deixar clar que el matrimoni no era tan idíl·lic com tothom pensava al seu moment.

El mestre sap que l'única manera d'aconseguir el silenci de Rocío és interposar una demanda, malgrat que això generarà conseqüències. Suposarà la ruptura final entre la filla de Jurado i Ortega Cano, que en el passat sí que van tenir molta proximitat. Ana María recolzarà la decisió del seu marit perquè sap que està passant una situació controvertida.

José Ortega Cano vol salvar la seva dona

José sap que Ana María ha concedit una entrevista a Déjate Querer per deixar clar com es troba la seva situació sentimental. La dissenyadora assegura que no té cap intenció de separar-se perquè Ortega sempre l'ha tractat bé. Simplement ha travessat una crisi personal que li ha robat l'energia, però de mica en mica va solucionant el problema.

La dissenyadora ha plorat davant de Toñi Moreno, l'única periodista que ha estat capaç de descobrir la veritat. Ara tothom sap que està preocupada pel destre, que fa un any que remena massa sentiments. Rociíto no li dóna treva, encara que potser canviï d'opinió quan rebi una notificació judicial.