Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

El xat d'Iker Casillas i els seus amics aclareix què passa amb Sara Carbonero

L'entorn més proper del futbolista ha parlat

Els rumors de divorci entre Iker Casillas i Sara Carbonero continuen sonant amb força. Les informacions sobre la seva possible ruptura han estat habituals des que la parella va començar la seva relació fa ja 11 anys, però en aquest cas les alarmes s'han disparat després de l'exclusiva de la revista 'Lecturas'.

Segons ha assenyalat la publicació, la separació del futbolista i Sara Carbonero no era tan sols un rumor, sinó un «fet» comprovat. Tant és així que, segons la informació, la parella ja estaria vivint en domicilis independents.

No obstant això, els mitjans de comunicació no van trigar a fer-se ressò de la notícia i contrastar la informació amb noves fonts pròximes a la parella que han desmentit la ruptura.

El xat dels amics d'Iker Casillas que llança llum sobre els rumors de divorci

Aquest ha estat el cas de la revista '¡Hola!' que, després de consultar a diverses persones de l'entorn de la parella, ha assegurat que la parella continua junta i vivint en la mateixa casa al costat dels seus fills Lucas i Martín, de 7 i 4 anys.

En aquesta mateixa línia ha seguit la recerca realitzada per la revista 'Vanitatis', que també ha pogut parlar amb diverses persones de l'entorn pròxim del futbolista per a conèixer la seva opinió sobre la notícia.

La publicació ha pogut contactar directament amb un amic molt pròxim de l'exporter de la Selecció Espanyola de futbol, amb qui Iker Carillas manté contacte gairebé diàriament a través d'un grup d'amics de sempre del seu poble natal, Navalacruz (Àvila).

Segons ha explicat la citada font a 'Vanitatis', fa temps que no veuen al seu amic Iker perquè fa mesos que no va al poble, però mantenen contacte amb ell de forma regular a través d'un xat de missatgeria, on no hi ha hagut notícia de la suposada ruptura.

Encara que la font no ha confirmat ni desmentit el divorci, sí que ha aportat una dada clau en mostrar la seva sorpresa per una informació de la qual no tenia constància. L'amic del porter considera estrany i molt poc probable que el porter no els hagués informat sobre la seva ruptura.

A pesar que la font reconeix que no és un xat d'amics on cada dia parlin de les seves relacions de parelles o qüestions íntimes, també considera que el porter els hauria dit alguna cosa en cas que la ruptura fos ja un fet i estigués vivint en un altre domicili.

Els amics d'Iker i l'entorn de Sara Carbonero continuen desmentint la ruptura

Fins al moment, Iker Casillas i Sara Carbonero s'han mantingut aliens al debat i en la seva línia de no oferir declaracions. «No diré res. Estic bé», van ser les úniques paraules pronunciades per la periodista esportiva quan va saltar la notícia i va ser abordada per alguns reporters després de deixar als seus fills en el col·legi.

No obstant això, la parella sí que s'ha pronunciat sobre aquesta informació a través de fonts pròximes que han carregat contra l'exclusiva de 'Lecturas' per assegurar que la parella ja havia comunicat la seva decisió a tot el seu entorn més pròxim.

Aquesta informació no sols ha estat desmentida per l'amic d'Iker Casillas, sinó també per un altre familiar pròxim al porter i consultat per la revista 'Vanitatis'.

«Assenyala que mai se'ls ha comunicat una intenció de divorci. Tenen constància que els últims anys han estat complicats per a ells a tots els nivells, als problemes de salut de tots dos es va unir la pandèmia, i tot això ha provocat que visquessin alguns alts i baixos, però han afrontat junts les dificultats i avui dia no hi ha constància que vulguin deixar de fer-ho», recull la revista.

En qualsevol cas, encara haurem d'esperar per a descartar per complet una informació que també ha estat corroborada per altres mitjans de prestigi.

És el cas del diari 'ABC', que va assegurar que el comunicat per a anunciar la separació de la parella ja està redactat, però la seva difusió es va frenar en sec pels recents problemes de salut de Sara Carbonero.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.