Adara Molinero al plató de Supervivientes

L'exparella d'Adara demana ajuda urgent: «No tinc forces»

Óscar Álvarez ha confessat en les seves xarxes socials que ha donat positiu en Covid-19

Ja fa setmanes que Adara Molinero no apareix en la televisió, la qual cosa ha creat cert tema de debat. Però la seva exparella, Óscar Álvarez, s'ha encarregat que torni a ser el centre d'atenció del focus mediàtic.

Adara Molinero no viu en pau

Mentre Adara Molinero estava en una de les seves millors èpoques amb 'Gran Hermano VIP', la seva exparella ha tret a la llum diversos detalls de la famosa que mai s'havien explicat i que van deixar molt sorpresos a tots els seguidors de la madrilenya.

Per a Álvarez la seva relació amb Adara va acabar convertint-se en un autèntic malson, que es va incrementar encara més quan es van separar. «Per aquesta dona tots els seus ex som maltractadors i freds, i ella és una santa. Ja n'hi ha prou de comptar mentides i que a sobre t'aplaudeixin! Vés a un psiquiatre ja i no facis mal a més persones», va declarar fa un temps.

A més, també va confessar que Adara va interposar una denúncia contra ell per maltractament, la qual cosa, segons Óscar, és falsa i una acusació «molt greu» amb la qual no es pot jugar. «Em va denunciar falsament per violència de gènere. Sort que en aquest país funciona la justícia, gràcies a Déu, si no hagués acabat fotut».

Ara, després de penedir-se per les seves declaracions mentre Adara estava a 'Gran Hermano VIP' i després de demanar perdó, Óscar Álvarez ha demanat ajuda a través de les xarxes socials. En el seu compte d'Instagram ha explicat què li ha passat. «Fa una setmana que estic al llit sense forces, no puc ni agafar el telèfon, amb febre, falta d'oxigen, mal de cap, mal d'articulacions i músculs. He perdut completament l'olfacte i el gust. Avui començo a veure una mica la llum i em veig una mica millor, per això volia escriure això».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porto una setmana al llit sense forces ni per agafar el telèfon, amb febre, falta d'oxigen, mal de cap, mal d'articulacions i músculs he perdut completament l'olfacte i el gust ... Avui començo a veure alguna cosa la llum i em veig una mica millor per això volia escriure això .... el covid-19 és una cosa SERIÓS, MOLT SERIÓS i és INCREÏBLE la manca de civisme d'alguns ciutadans d'aquest món, gent amb símptomes d'covid anant a treballar, a l'gym, a sopar amb els amics, a fer la compra .... Ens falta civisme, hem humanitzar-més. Tornar a l'escola a estudiar aquesta única matèria que tan important és en les nostres vides i per al nostre entorn, 'la moral i cívica', perquè a el pas que anem serà impossible aturar aquesta terrible pandèmia que li ha costat la vida a tants, salut a molts i incertesa a altres ... Aquesta setmana que he passat no l'hi desitjo ni al meu pitjor enemic i el que em queda encara per estar TOTALMENT RECUPERAT ... pER FAVOR més CIVISME i menys EGOISME ... Si no COL·LABOREM TOTS és IMPOSSIBLE ..... ÀNIM a totes aquelles persones que esteu ara mateix amb el covid! SORTIREM D'AQUESTA ?? #madrid # covid_19

Una publicació compartida de Óscar Álvarez Yáñez (@ oscaralvarez84) el

Un missatge que ha alertat molts als seus cercles pròxims, tot i que no ha estat el cas d'Adara Molinero, qui en els últims dies ha protagonitzat un escàndol.

Els haters ataquen a la 'celebrity'

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' semblava estar en el millor moment de la seva vida després d'haver aconseguit - després d'una operació - els pits naturals que sempre havia estimat. Tot i que encara intenta mantenir en l'anonimat al seu fill Martín, l'última fotografia amb el nen ha tacat la seva reputació.

Adara té molts 'haters' i han estat ells els que l'han titllat de mala mare, d'abandonar al petit, d'exposar-lo en excés i de qualsevol cosa que faci amb Martín. No obstant això, també són molts els que la defensen a ella i al seu fill.