Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández

El xicot de Kiko Hernández ja no s'amaga i presumeix de relació

Kiko Hernández viu un moment molt feliç

Kiko Hernández, un dels col·laboradors més actius de Telecinco, ha estat un dels tertulians que més exclusives ha fet al programa Sálvame. Tot i això, poques vegades ha estat ell el protagonista de les notícies que s'han comentat a la televisió.

I una ha estat la seva relació amb Fran Antón, el seu company de feina, amb qui protagonitza Las Troyanas, una obra de teatre a Madrid. I és que aquest nou projecte ha estat molt important per a Kiko Hernández, ja que, des que el va coprotagonitzar, la seva vida ha experimentat grans canvis. Un abans i un després a la seva vida personal i professional.

Kiko Hernández ha estat el tema de conversa durant aquestes últimes setmanes a plató, ja que són pocs els que creuen que el col·laborador i Fran tenen només una relació d'amistat.

La seva relació va començar damunt dels escenaris i, de mica en mica, s'han convertit en grans confidents. Fins al punt de compartir els últims dies de l'any junts, com ara ha mostrat Sálvame.

Foto de Kiko Hernández i Fran Antón fent-se un petó.
Kiko Hernández i Fran Antón representant l'obra que protagonitzen. | Cedida
 

L'entrada de l'any de Kiko Hernández

Kiko Hernández i Fran haurien passat els últims dies del 2022 a Melilla, on han gaudit d'uns dies junts celebrant l'entrada d'aquest any 2023. Però no només han compartit aquestes imatges de la parella, també han aportat noves informacions sobre què estaria passant entre ells.

Aquesta vegada, Miguel Frigenti s'ha encarregat de posar llum pel que fa als dos actors. «Em comenta un bon amic meu que la seva parella és militar i Fran és net de militars. Que la família de Fran va presumint de la relació que tenen Fran i Kiko. Cadascú que pensi el que vulgui, però que en presumeixen i estan contents».

Belén Esteban ha corroborat aquest missatge, ja que havia parlat amb Kiko Hernández per saber-ne més. Tot i que la col·laboradora no li va preguntar directament per Fran Antón, aquest li va assegurar que «era un amic».

Una setmana abans, el programa avisava que aquest desplaçament fins a Melilla podia passar, així que un equip de Sálvamees movia fins allà per aconseguir imatges. Marta, que ha estat a Melilla per fer la cobertura d'aquest succés, ha donat més detalls. «Han dormit a la mateixa casa, sempre surten junts al mateix cotxe i tot indica que estan vivint junts», deia.

Kiko Hernández sempre ha mantingut un perfil baix pel que fa a les seves relacions. Fins ara només s'ha pogut confirmar una relació: la que va tenir a la casa de Gran Hermano.

Kiko Hernández va estar sortint un temps amb Patricia Ledesma, amb qui va tenir una relació sentimental dins i fora del reality en què es van conèixer. Després de la seva ruptura, tots dos han tingut una relació cordial i d'amistat, ja que la seva separació va ser de mutu acord.

Des de llavors, no se l'ha relacionat amb pràcticament ningú, fins ara. I és que per a molts la química que desprenen quan estan junts és significativa i indicaria que es tracta d'una cosa més que una amistat. Tot i això, caldrà esperar fins que algú confirmi què hi ha veritablement entre tots dos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp