Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

El xicot de Kiko Hernández reconeix la relació que té amb la reina Letícia

L'amic de Kiko Hernández és molt proper a la reina d'Espanya

Relacionar la reina d'Espanya amb Kiko Hernández ens resulta força difícil. Però és que Letícia ha estat una dona que abans d'entrar a la Casa Reial, durant el seu càrrec de periodista, va conèixer moltes persones conegudes i influents en aquest país, encara que no ens referim al poder que puguin tenir.

I malgrat que ara la reina sigui una de les persones més destacades del nostre país, continua mantenint relació amb les persones que va conèixer en el seu passat. Demostrant proximitat amb personatges totalment aliens a la Casa Reial que ens poden resultar fins i tot sorprenents.

I no només podem relacionar Letícia amb personatges actuals pel seu passat, sinó que la seva família també manté amistats amb personatges públics, com la seva neboda amb Kiko Hernández, relacionant així a la reina amb el tertulià.

Qui és Carla Vigo?

Carla Vigo és la neboda de la reina d'Espanya, la filla de la germana morta de Letícia, Érika Ortiz. Per a totes dues no va ser un moment fàcil, per la qual cosa malgrat que Carla quedés sota tutela del seu pare, la reina en va assumir part.

Primer pla de Carla Vigo
Carla Vigo, la neboda de la reina | Europa Press

Ella ha estudiat i nascut per a les arts, i per això l'any passat va començar a modelar i vol complir també un altre dels seus somnis: ser actriu. Tanmateix, les activitats de la neboda de Letícia no són del gust de la Casa Reial, a la qual no pertany.

De la mateixa manera, va entrar en controvèrsia per considerar-se a si mateixa feminista i bisexual. Per nosaltres no és sorprenent que una persona formi part del col·lectiu, però que la neboda de la reina sí que ho sigui, fa que Carla entri en polèmica.

Qui és el nou amic de la neboda de la reina?

Carla ha tingut moments de baixada aquest darrer mes; des de la seva ruptura amb el seu xicot fins al seu acomiadament d'un projecte teatral, així com que es troba treballant repartint publicitat.

D'aquesta situació tan complicada que va començar a passar la neboda de la reina, va arribar la persona que la salvaria o, si més no, li fes somriure i, potser a la que li agrairia durant tota la vida el que ha fet per ella.

Kiko Hernández, el tertulià de Sálvame, amb el seu íntim amic, l'actor Fran Antón, van ajudar Vigo perquè torni a recuperar la il·lusió i continuar impulsant la seva carrera artística.

Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández i Fran Antón mantenen una amistat | Cedida

La nova amiga de Kiko Hernández actuaria al curt en què es troba Fran Antón, Cambio de Giro, estrenada el 17 de novembre. Però el que ha comentat l'amic de Kiko és que Carla està molt emocionada per l'oportunitat que se li ha donat per participar en aquest projecte perquè li obriria moltes portes per trobar el seu lloc al món de l'actuació.

Tot i que ha tingut uns problemes mínims amb Vigo al rodatge, està satisfet per la seva feina. A més, hem de tenir en compte que Carla encara no té gaire experiència. Per això, mentre estava treballant amb Rafael Amargo, va explicar que per aconseguir els papers ho té més difícil del que sembla. I és que se l'exigeix de més perquè és la neboda de la consort.

Fotomuntatge de Carla Vigo i Fran Antón
Fran Antón, amic de Kiko Hernández, treballarà amb Carla Vigo | CatalunyaDiari

Així doncs, sembla que estar vinculada amb la Casa Reial no sempre és un avantatge. Però això no és cap problema, perquè gràcies al seu amic Kiko Hernández hem vist Carla Vigo intentar fer un pas més a complir el seu somni.