Imatge de Makoke al 'Deluxe'

El xicot de Makoke, assenyalat per l'última decisió que ha pres

Óscar Ocaña s'ha saltat una petició que li va fer Makoke

Makoke, com cada cap de setmana, ha aparegut a 'Fiesta', però aquesta vegada ho ha fet des de casa seva amb una incògnita que acabarà revelant. A casa seva es trobava amb ella el seu xicot, Óscar Ocaña, però no estava gaire contenta amb ell. Per què?

La nova il·lusió de Makoke va saltar als titulars el darrer desembre, quan es rumorejava que ja feia un mes que sortien junts. Tot i això, ara està més que confirmat, però a Makoke no li ha agradat del tot una decisió d'última hora que ha pres ell.

A 'Fiesta' ja en van parlar a principis de desembre i Makoke ho va acceptar sense donar més bombo a l'assumpte. Així, es va saber que el seu nom era Óscar Ocaña, que tenia 47 anys i residia a Còrdova. També es va parlar que era empresari.

A Makoke no li agrada l'última decisió del seu xicot i li ho fa saber

Així, segons aquestes informacions, Makoke ja estaria sortint amb el seu nou xicot des de fa uns quatre mesos. Tanmateix, ha arribat la primera disputa a la parella i Makoke li ho ha dit a Emma García: «Jo li he dit que no vingués, però ha vingut».

Makoke a 'Fiesta' veient les dades del seu xicot a la pantalla
A Makoke no li ha agradat l'última decisió de la seva parella. | TELECINCO

D'aquesta manera, la col·laboradora de 'Fiesta' era clara amb la presentadora. Makoke ha hagut de fer repòs a casa per una nova operació estètica a què s'ha sotmès i li va demanar al seu xicot que no hi anés a veure-la. Makoke és una dona presumida i volia veure'l quan ja estigués bé i amb totes les ferides curades.

Tot i això, el seu xicot no li va fer ni cas i va voler anar a visitar-la i a cuidar-la. Així, Makoke explicava al principi de l'emissió que el seu xicot estava amb ella a casa i l'estava ajudant i cuidant. També hi era Anita Matamoros, que havia passat la nit amb ella.

Makoke explica a Emma els retocs de la cara i del coll

Makoke ha explicat que s'ha sotmès a una operació de cara i coll, ja que, tal com va confessar a Emma, «amb els anys les coses van caient». Aleshores, Makoke ha decidit deixar més ters i ferm el coll amb aquesta nova operació.

«Estic fotudeta… No puc parlar gaire perquè no puc obrir massa la boca… Ha estat un rejoveniment familiar de coll i la part inferior de la cara. L'equip mèdic em donava totes les garanties. M'han tallat pell, es retalla una mica i ho pugen un poc tot al seu lloc. Estic deforme, només fa 48 hores que em vaig sotmetre a l'operació, i bastant bé estic», li ha explicat a Emma.

Així com ella mateixa deia, es troba «deforme», per la qual cosa no volia que el seu xicot la veiés així. Tanmateix, Óscar no ha fet cas a les peticions de la seva xicota i s'ha plantat a casa seva per cuidar-la i saber de primera mà com es troba.

Malgrat el seu estat, al llarg de la tarda, 'Fiesta' havia promès tornar a connectar amb Makoke perquè es tregui la caputxa i mostri tal com està. Ara bé, cal tenir en compte que fa dos dies que va passar per quiròfan i que encara té la cara inflada.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!