Sonsoles Ónega

Qui és el xicot de Sonsoles Ónega: el que no volen que sàpigues de César Vidal

Sonsoles Ónega sempre ha intentat separar la seva vida privada de la pública

Sonsoles Ónega s'ha convertit en la presentadora del moment. Després de la precipitada sortida de Telecinco, ràpidament es va anunciar la seva incorporació a Antena 3 i això va desfermar una infinitat de crítiques cap a la comunicadora. I és que, tot i que Sonsoles fa anys que es dedica a aquest mitjà, molt poc ha transcendit sobre la seva vida personal.

Els últims anys, la presentadora ha portat la seva carrera periodística per altres camins. Tot i que sempre ha estat molt lligada als successos d'actualitat i de política, a la seva etapa a Telecinco es va centrar més en el cor. Molts apunten que aquest va ser un dels principals motius que la van fer abandonar el format.

I és que és molt complicat comentar premsa rosa sense que aquesta t'esquitxi. Sonsoles sempre ha mantingut la seva vida personal molt allunyada de la mediàtica i mai no s'ha pronunciat sobre això.

Sonsoles Ónega i el suport fonamental de la seva parella, César Vidal

Últimament, la vida no ha estat gens senzilla per a la periodista. Ella mateixa va confessar a El Hormiguero que el canvi de cadena va ser una decisió que li va costar molt. No ho va tenir gens fàcil, sobretot per la gran pressió mediàtica i per les crítiques mordaces de molts usuaris.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega ha buscat el suport de la seva parella durant aquests mesos | GTRES

Per tant, no hi ha dubte que s'haurà refugiat en la seva família i amics per poder suportar tot el xàfec mediàtic. Sonsoles fa dos anys que festeja amb l'arquitecte César Vidal. La veritat, però, és que les ocasions en què se'ls ha vist junts són escasses.

Segons publica la revista Lecturas, la primera vegada que es va veure a la periodista juntament amb Vidal va ser el maig del 2021.

Això va ser en el lliurament del premi 'Bombín de San Isidro'. Des d'aleshores, poca cosa més ha transcendit sobre la seva relació a excepció d'unes paraules romàntiques que va fer la presentadora sobre ell.

En aquesta mateixa gala de premis, Sonsoles afirmava: «Estic molt enamorada. Sí, ho estic», comentava amb un tímid somriure. Ella mateixa va confirmar que feia un any que tenien una relació:

«Fa un any que estic amb ell. Som molt feliços. Estem descobrint el món junts» comentava Ónega l'any passat.

Tot i que a la presentadora no li agrada gaire parlar sobre aspectes que tinguin a veure amb la seva vida personal, aquesta vegada sí que es va pronunciar:

«Això és un amor madur, més tranquil, sense menys expectatives, però natural», afirmava. i és que l'arquitecte ha estat una peça fonamental durant aquests mesos tan convulsos per ella.

Sonsoles Ónega, a punt d'estrenar programa

La notícia de l'arribada de Sonsoles a Atresmedia va córrer com la pólvora. No només pel canvi de cadena, sinó perquè també suposava la tornada de la premsa rosa a Antena 3. I és que la cadena havia deixat de banda tot el relacionat amb aquesta branca del periodisme després de la cancel·lació de DEC el 2011.

La veritat és que hi ha molta expectació amb Y ahora Sonsoles ,  així es diu el nou programa. Tot apunta que es tracta d'un espai que s'emetrà a les set de la tarda i substituirà Boom.

En paraules de la pròpia Sonsoles: «Farem d'aquest plató una extensió de les llars, estarem per treure somriures i emocions», comentava.

El més curiós d'això és que passarà a competir de manera directa amb Sálvame. Aquest serà el darrer cop que Telecinco necessita ara mateix. Entre els col·laboradors que hi haurà a plató, ja s'ha confirmat Tamara Gorro, Carmen Lomana o Mar Flores.

El programa arrencarà dilluns que ve, 24 d'octubre, i és evident que la seva estrena no deixarà ningú indiferent.