Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Xisca Perelló, dona de Rafa Nadal, no pot amagar més els seus problemes de salut

Xisca Perelló rep un nou cop sobre el malmès estat físic del seu marit

Xisca Perelló és un dels suports més grans del seu marit Rafa Nadal des que comencés la seva carrera al circuit ATP. El tenista balear sap que la seva dona, directora de la fundació que porta el seu nom, és un pilar fonamental a la seva vida. I és que Xisca pateix com a pròpies les lesions que ha patit el mallorquí al llarg de la seva carrera.

En aquest cas, Xisca Perelló fa diverses setmanes que està intranquil·la per l'estat de salut del seu marit. El cas és que ja fa un temps que no pot fer el que més li agrada, que és jugar al tenis.

Tot i haver aconseguit grans èxits a l'inici del 2022, Xisca Perelló ha vist que les lesions estan llastrant el seu marit. No pot fer res més que donar-li suport al màxim perquè pugui superar com més aviat millor aquests problemes físics.

▶️ Daniel, el entrenador de 37 años que fallece dejando desolados a sus niños

Xisca Perelló torna a rebre un altre cop

Rafa Nadal començava l'any de forma pletòrica enduent-se el '21 Gran Slam' a les pistes de l''Open' d'Austràlia. A més, el tenista de Manacor aconseguia el títol a Melbourne i Acapulco, per signar un inici de temporada inoblidable. Aquests èxits arribaven després de tot el que ha patit els últims mesos amb la lesió crònica del peu.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Xisca Perelló sempre recolza el seu marit en els pitjors moments | Europa Press

Per desgràcia, però, Rafa Nadal va patir una lesió a la final del 'Masters 1000' d''Indian Wells', que ha fet encendre totes les alarmes a casa de Xisca Perelló. I és que aquesta nova lesió que pateix l'esportista balear el va afectar de manera notable a les costelles. L'únic que podia fer per recuperar-se era estar en repòs absolut fins que els dolors anessin remetent.

Nadal no serà al 'Barcelona Open'

Va ser aquella final contra Taylor Fritz (perduda pel balear per dos sets a zero), en què Nadal es va adonar que la seva esquena no anava bé. Havia de parar abans que la seva lesió anés a més i el deixés sense el concurs del 'Grand Slam' més esperat per Nadal, 'Roland Garros'.

Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal
Rafa Nadal preocupa la seva dona, Xisca Perelló, després de provocar la seva baixa al Godó | EP / GTRES

Així les coses, el marit de Xisca Perelló va haver de cancel·lar les seves participacions en els tornejos de Miami i el Comte de Godó. Aquest darrer és un dels tornejos preferits per Rafa al seu calendari anual.

L'objectiu està fixat ara al 'Mutua Madrid Open', que podria suposar la seva reaparició estel·lar. Els problemes a les seves costelles, segons va explicar el mateix Rafa, el tindrien entre quatre i sis setmanes fora de les pistes.

Els problemes físics de Nadal que trastoquen el calendari

Les esmentades molèsties de Nadal que van desencadenar la baixa mèdica per unes setmanes van ser més greus del qual semblaven. El tenista balear va confessar a la roda de premsa d''Indian Wells' que havia tingut seriosos problemes per respirar.

Així que, després de tornar a Espanya, Nadal va ser examinat per Ángel Ruiz Cotorro, el seu metge personal. Tot seguit, després de les proves pertinents, el tenista va detallar el que va passar i el temps que passaria de baixa.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafael Nadal espera tornar a les pistes a finals d'abril | CatalunyaDiari

«Al final, resulta que tinc una fissura per estrès en una de les costelles i estaré entre 4 i 6 setmanes de baixa. No són bones notícies i no m'esperava això. Estic enfonsat i trist perquè després de l'inici de temporada que he tingut tan bona», va admetre el passat 22 de març.

Tot i el cop que va suposar aquesta parada a la seva carrera, Nadal va voler veure el costat positiu d'aquest revés en forma de lesió. «Sempre he tingut aquest esperit de lluita i superació, i el que sí que faré és tenir paciència i treballar de valent després de la meva recuperació. Un cop més, agrair a tots el suport», agraïa el tenista espanyol.