Rafa Nadal i Xisca Perello

Xisca Perelló ja no pot amagar què li passa a Rafa Nadal i és preocupant

La manacorina està alarmada per l'estat del seu marit

Xisca Perelló està més amoïnada que mai pel seu home, Rafa Nadal,  després del que tothom hem vist fa unes hores. La jove mallorquina és conscient de la situació límit que viu el tenista a causa de les diverses lesions que ha patit al llarg de la seva carrera i que han fet que el desenvolupament d'aquesta hagi minvat de manera preocupant.

A més, un dels problemes físics que tant ha afectat el 22 vegades campió del Grand Slam l'acompanya des que era adolescent. Parlem de la síndrome de Müller-Weiss.

Aquesta malaltia, que li afecta el peu esquerre, li ha provocat molt d'estrès. I aquestes últimes setmanes, Rafa s'ha hagut d'infiltrar per a poder competir al Roland Garros.

Xisca Perelló sap que el seu marit està al límit

Per sort, gràcies al fet que el seu metge personal li va poder tractar el peu de manera agressiva, ha vist una mica de positivitat en aquesta situació. El facultatiu li va adormir totalment el peu perquè no sentís dolor, i així va poder disputar el torneig esmentat, que va guanyar per catorzena vegada.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal té la seva dona molt preocupada | GTRES

Una fita històrica que només està a l'abast de Rafa Nadal. Tot i estar preocupat pels problemes físics que té, aquesta victòria li fa veure una mica de llum en aquesta etapa tan dura que està vivint.

Si bé es va proclamar vencedor del Grand Slam parisenc, la veritat és que el balear va deixar molt clar un aspecte. A la roda de premsa de després de la gran final, va anunciar que hauria de prendre una decisió ferma per a poder seguir competint al circuit ATP.

I és que no podia continuar amb aquest tipus de tractament de xoc durant molt més temps. Podria posar en risc la salut, i les conseqüències de jugar amb el peu adormit podrien ser nefastes a l'hora de fer vida normal quan es retiri.

Rafa Nadal esgota les opcions per a seguir competint

El cas és que Rafa Nadal, tot just finalitzar el Roland Garros, ha posat rumb a Barcelona per a tractar-se adequadament amb el metge que li ha fet seguiment des que va començar a jugar a tenis de manera professional.

Ahir, dimarts, va tenir cita a la clínica del doctor Ángel Ruiz Cotorro per a intentar buscar una solució a aquest problema crònic que té al peu. Un problema que pot posar fi a la carrera de Rafa abans d'hora.

Imatge de Rafa Nadal jugant a tennis.
Rafa Nadal té un problema crònic al peu esquerre | GTRES

El cas és que Nadal ja s'ha sotmès a un tractament de radiofreqüència per a intentar mitigar aquest dolor, poder disputar la gira d'herba, que comença de manera imminent.

Tot i que el seu objectiu és arribar a Wimbledon, Rafa Nadal sap que si aquest nou tractament de radiofreqüència no funciona com s'espera, s'haurà de veure relegat. Així, no podria anar al torneig londinenc, un dels més prestigiosos de tot el circuit.

▶️ Toni Nadal confiesa la fecha del adiós de Rafa Nadal

Rafa Nadal fa saltar les alarmes després de reaparèixer coixejant

L'estat del balear després de la consulta que va tenir ahir amb el doctor Cotorro a Barcelona va ser alarmant.

El marit de Xisca Perelló sortia d'un cotxe amb signes evidents de coixesa i anava amb crosses, cosa que preocupa molt la seva dona, Xisca Perelló, que cada vegada veu més difícil que Rafa es recuperi i pugui emportar-se algun títol més aquesta temporada.

Ja veurem si finalment el manacorí té una mica de sort. Espera i desitja que el nou tractament li permeti seguir fent el que més li agrada, que no és altra cosa que jugar a tenis.