Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló i Rafa Nadal confirmen un gir de 180 graus a la seva vida

Xisca Perelló i el tenista estan molt contents amb els seus nous projectes

Xisca Perelló i Rafa Nadal han decidit fer un canvi a la seva vida. Des que es van casar el 2019, s'han convertit en una de les parelles més populars dins i fora de la pista.

I és que per al tenista l'esport és una part fonamental a la seva vida, però l'educació també ho és. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de crear un dels projectes més importants de l'última dècada.

Imatge de Rafa Nadal.
El marit de Xisca Perelló sempre ha estat molt involucrat en l'educació dels joves | GTRES

Aquest passat dijous 28 d'abril, la Universitat Alfonso X el Sabio ha acollit, al seu campus de Villanueva de la Cañada (Madrid), la presentació de l'última iniciativa educativa del marit de Xisca Perelló.

Xisca Perelló, molt orgullosa del seu marit Rafa Nadal

Xisca Perelló i Rafa Nadal han anat a les instal·lacions d'aquesta universitat per parlar d'UAX Rafa Nadal Sports University, l'últim projecte educatiu de l'esportista.

Estem davant d'una nova iniciativa molt important, tant per al nostre país com internacionalment, que té com a principal objectiu «crear un centre de referència mundial en salut, esport i educació». El tenista ha pogut complir aquest somni gràcies a la col·laboració d'aquesta famosa universitat.

Aquest esdeveniment important per al món de l'esport ha comptat amb la presència de Rafa Nada, Jesús Núñez, president de la Universitat Alfonso X el Sabio, i Javier Cano Lucaya, el seu conseller delegat.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal anuncien l'arribada dels seus dos últims projectes | Europa Press

Durant l'esdeveniment, el marit de Xisca Perelló va dedicar unes paraules a tots els futurs estudiants de la UAX Rafa Nadal Sports University.

«Aquest és un projecte molt important per a mi i em fa especial il·lusió unir-me amb la Universitat Alfonso X el Sabio. Una universitat amb una grandíssima experiència i excel·lència en la formació universitària», ha començat dient el mallorquí.  

«Crec que la formació i l'educació faciliten i ajuden a millorar el futur dels joves, per això les bases d'UAX Rafa Nadal Sports University són treballar amb els joves, la salut i l'esport».

Per la seva banda, Javier Cano també va voler pronunciar unes paraules. «Estem orgullosos de ser aquí avui presentant un projecte educatiu innovador i únic a Espanya, de la mà de l'esportista espanyol més gran de tots els temps».

«És el resultat d'unir el model de treball de Rafa i el de l'UAX, compartint un mateix objectiu i una mateixa visió: impactar socialment a les persones a escala global, millorant la seva formació i ocupabilitat, a més d'impulsar el seu desenvolupament i èxit a la indústria esportiva».

Els altres projectes de Xisca Perelló i el seu marit

Xisca Perelló i el seu marit sempre han estat molt implicats en les labors socials. Per això, gràcies a la seva fundació han aconseguit que alguns joves del nostre país tinguin l'oportunitat de complir els seus somnis.

Durant aquest esdeveniment, el tenista ha volgut aprofitar el moment per anunciar la inauguració d'un nou centre de la Fundació Rafa Nadal.

Rafa Nadal al restaurant que té a Manacor
Xisca Perelló és la directora de la Fundació Rafa Nadal | Europa Press

En aquesta ocasió, l'esportista i Xisca Perelló han escollit el barri madrileny de San Fermín (Usera) per obrir aquesta nova seu. Amb ella ajudaran més d'una centena de menors i les seves famílies en risc d'exclusió social a través d'activitats esportives, educatives i de suport psicosocial.

Aquests dos nous projectes s'uneixen a una llarga llista d'iniciatives que el matrimoni ha dut a terme els últims anys.

La UAX Rafa Nadal Sports University s'uneix a altres projectes acadèmics i esportius com Rafa Nadal Academy by Movistar i Rafa Nadal School.