Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló i Rafa Nadal tenen novetats importants sobre el seu bebè

Xisca Perelló aixeca totes les sospites pels seus gestos i actitud

Xisca Perelló i Rafa Nadal podrien estar a punt de fer un important pas a les seves vides. I és que, a la parella només hi ha una cosa que se'ls resisteix: convertir-se en pares.

La seva relació va començar l'any 2005, encara que tots dos ja es coneixien de molt abans. Segons s'ha pogut saber amb els anys, durant la seva etapa escolar, la germana del tenista, María Isabel, i la Xisca era gairebé inseparables.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal han esdevingut una de les parelles de moment| Europa Press

Aquesta amistat entre aquestes dues joves va ser la que va ajudar que, anys després, Rafa Nadal trobés l'amor de la seva vida. Des de llavors, tots dos van decidir portar el seu romanç amb tota discreció.

I és que tant al tenista com a Xisca Perelló no els agrada ser el centre d'atenció dels mitjans de comunicació del nostre país. Per això, són comptades les ocasions en què hem pogut veure el matrimoni i es dediquen demostracions d'amor en públic.

Ara, i després de passar per l'altar el 19 d'octubre del 2019, Rafa Nadal i la seva parella podrien estar a punt de fer pública una gran notícia relacionada amb el seu nadó.

Xisca Perelló i Rafa Nadal tenen novetats

Rafa Nadal i la seva dona podrien estar a punt de fer realitat un dels seus somnis més anhelats. Sí, perquè, segons apunten diversos mitjans de comunicació, la parella podria estar esperant el seu primer fill.

Va ser el mateix tenista el que va posar al disparador la possibilitat que tots dos estiguessin buscant ampliar la família. De fet, els rumors van començar a sorgir després d'aquestes declaracions del mallorquí: «Si venen nens, hi haurà un canvi. És una cosa que probablement passarà en el futur, perquè tots dos ho volem».

Maribel Nadal i Xisca Perelló a un partit
Els gestos de Xisca Perelló podrien haver-la delatat | Europa Press

Des de llavors, no es parla de res més. I, encara que de moment, el matrimoni ni ha confirmat ni ha desmentit la informació, aquests rumors s'han intensificat després d'una de les darreres aparicions públiques de Xisca Perelló.

Durant un dels partits del seu marit, la jove va ser vista fent gestos propis d'una embarassada. A més a més, diversos mitjans de comunicació han apuntat que es va mostrar una mica cansada i que se li va escapar algun badall mentre gaudia veient Rafa Nadal des de les grades.

Rafa Nadal explica a Xisca Perelló que no pot més

Aquest possible embaràs podria haver arribat en un dels moments més crucials de la carrera professional de Rafa Nadal. Concretament, fa un temps que estudia la possibilitat de retirar-se de les pistes, encara que per ara, segueix lluitant amb més força que mai.

I, encara que el marit de Xisca Perelló ha aconseguit colar-se a la semifinal de Roland Garros després de guanyar Novak Djokovic, potser la carrera d'aquest gran esportista espanyol estigui arribant al final.

A la roda de premsa després de ser eliminat de l'Open de Roma, un dels seus tornejos preferits, Rafa Nadal va deixar caure que aquest Grand Slam (Roland Garros) podria convertir-se en el seu comiat del tenis.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafael Nadal ha de prendre una decisió important | CatalunyaDiari

I una de les principals raons no és altra que la lesió crònica que fa anys que arrossega al peu esquerre, més coneguda com a la síndrome de Müller-Weiss.

«És difícil d'entendre el meu dia a dia, no pretenc fer-me la víctima. Tinc el que tinc, demà m'aixecaré fatal perquè no em penso prendre res, visc amb munts d'inflamatoris perquè si no no puc entrenar», va assegurar Rafa Nadal.

«Si no prenc cap inflamatori, vaig coix. Seguiré així fins que aguanti el tema i que el meu cap digui prou», va explicar el marit de Xisca Perelló. «Així no es pot seguir per molt de temps», va lamentar el tenista, deixant a l'aire la seva continuïtat al tenis.