Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores confirma que Olga Moreno podria tenir un nou amor i fa una advertència

Rocío Flores coneix les intencions d'Olga Moreno

Rocío Flores fa poc temps que treballa a la televisió, però sap controlar els temps millor que ningú i li ha donat un consell a Olga Moreno. L'empresària ha començat a col·laborar als debats de 'Supervivientes' i la filla d'Antonio David Flores n'ha valorat la destresa. Considera que ho ha fet bé, encara que creu que podria millorar perquè estava molt nerviosa.

Rocío Flores ha confirmat, després de parlar amb l'exdona del seu pare, que els rumors són completament falsos. Olga ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials fent broma amb el seu antic company Omar Sánchez. Ha comentat que han començat una relació i que estaven «enamorats», però ho ha fet per entretenir el públic.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores continuarà sent un suport per Olga Moreno   | Catalunya Diari

Rocío ha corroborat que l'andalusa de moment no té parella, encara que és qüestió de temps que s'enamori d'algú. És una dona atractiva i encara té temps de trobar l'amor després del desengany que ha patit amb Antonio David Flores. La neta de Rocío Jurado prefereix no parlar-ne públicament, per això s'ha centrat en una altra història.

Rocío ha acudit al plató de 'El programa de Ana Rosa' i ha valorat el comportament d'Olga als debats de 'Supervivientes 2022'. «Li he dit que encara li queda perdre la vergonya, encara li costa», ha explicat als seus companys de Telecinco. Confia que aprendrà ràpid i li ha advertit que el públic de la cadena és massa exigent.

Olga Moreno mai s'ha sentit còmoda davant de les càmeres, de fet no volia concursar a 'Supervivientes 2021'. El problema és que havia de sanejar els comptes bancaris de la família i no li va quedar més remei que viatjar a Hondures. Després de guanyar el concurs amb prou feines ha parlat amb la premsa, per això ha sorprès tant el seu darrer moviment.

Rocío Flores es protegeix abans del nou conflicte

Rocío treballa de col·laboradora a 'El programa de AR' i ha de comentar els temes del moment, encara que és extremadament curosa. Sap que les seves opinions són estudiades al detall i prefereix no arribar gaire lluny per no alterar els detractors. És conscient del que s'està explicant sobre la seva antiga madrastra, però sap que tot és mentida.

Rocío Flores seriosa
Rocío Flores prefereix no parlar sobre alguns temes | Mediaset

Olga Moreno ha tingut una cita amb Omar Sánchez, encara que també hi havia la tertuliana Marta López. Tots tres van participar a 'Supervivientes 2021' i tenen molta confiança, per això poden permetre's el luxe de fer certes bromes. La filla d'Antonio David sap que Olga no està enamorada, malgrat que ella hagi assegurat el contrari a les xarxes socials.

«Ara som parella, perquè ho sapigueu tots: ens hem enamorat», ha comentat Moreno en un vídeo que Omar ha publicat a Instagram. Marta López, que treballa a 'Sálvame', ha identificat el perill d'aquestes declaracions i ha cridat: «És mentida». L'ex d'Antonio David ha fet cas omís a aquestes paraules i ha afegit: «Per a una exclusiva que donaré».

Rocío Flores coneix les condicions d'Olga

Rocío confia plenament en Olga Moreno i sap que mai trairà la família. És cert que darrerament està treballant més del compte a Telecinco, però sempre és igual de prudent. Sap que Antonio David Flores no és una persona grata a la cadena i evita parlar-ne.

La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa' ha tingut lleugers problemes amb Moreno, però ja estan completament solucionats. Va reconèixer que estava decebuda perquè havia concedit una entrevista a la revista Semana, encara que després va entendre que no tenia mala intenció. L'única cosa que volia era alleujar la pressió mediàtica i evitar que els reporters li fessin moltes preguntes pel carrer.