Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i el seu marit César Vidal

El xicot de Sonsoles Ónega s'espanta en descobrir què passa a la seva relació

Sonsoles Ónega sap que una dona està donant problemes

Sonsoles Ónega és una de les periodistes més respectades de Telecinco i, per això, cada vegada té més presència als mitjans de comunicació. Treballa com a presentadora i gaudeix d'una estupenda connexió amb els seus seguidors, encara que alguna cosa podria canviar en aquesta relació.

I és que, el seu xicot s'ha adonat que hi ha una col·laboradora que està donant problemes: Rosa Benito, exdona d'Amador Mohedano. Sonsoles Ónega ha rebut moltes crítiques perquè no ha sabut parar Rosa Benito i s'ha generat una situació realment incòmoda.

Segons sembla, la tertuliana ha menyspreat els valencians i gran part del públic ha fet responsable la presentadora d'aquest menyspreu. Davant d'això, César Vidal, parella de la comunicadora, s'ha adonat que la bona fama no dura per sempre.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega és conscient del problema | GTRES

Sonsoles donava pas a una informació relacionada amb Xàtiva i l'exdona d'Amador Mohedano va fer un polèmic comentari. Ella prefereix canviar-li el nom a la ciutat i fer servir la lletra jota «perquè som a Espanya i som tots espanyols». Després d'això, les reaccions no s'han fet esperar i és una de les primeres vegades que Ónega surt esquitxada de l'escàndol.

Sonsoles gaudeix d'una experiència envejable i ha considerat que no havia de corregir la seva tertuliana en públic per no menysprear-la Tot i això, els espectadors creuen que hauria d'haver donat la cara pels valencians, sobretot perquè ella té família gallega.

«La senyora Rosa Benito encara no s'ha assabentat que a Espanya hi ha diverses llengües oficials. No li agrada que Xàtiva es digui així, per a ella es diu Jàtiva perquè diu que estem a Espanya». Aquest missatge publicat a Twitter demostra que la guerra no ha fet més que començar.

Sonsoles Ónega té problemes: «Una gran ignorant»

Sonsoles gaudeix d'una posició privilegiada dins de Telecinco i la seva relació amb el públic era estupenda fins a l'error de Rosa Benito. Ara, els espectadors volen que la presentadora es disculpi amb els valencians, ja que consideren que hauria d'haver estat més estricta. És la primera vegada que l'ataquen a les xarxes socials, cosa que podria haver espantat els seus éssers estimats.

Primer pla de César Vidal, el xicot de Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega vol protegir César Vidal | GTRES

«Que la Rosa Benito és una gran ignorant ja ho sabem, però Ónega, que va de periodista, el seu pare gallec, i permeti això. A sobre presumeix de dir que ella diu 'Sangenjo', és demencial. És tan ignorant com Benito perquè és Sanxenxo i és Xàbia», escriu un usuari força molest.

César Vidal, parella de la comunicadora, és arquitecte i no està acostumat a desenvolupar-se en certes situacions. De moment no ha entrat al conflicte, encara que fora de càmeres haurà donat suport a Ónega perquè sap que la situació s'ha descontrolat. És cert que el públic no s'ha sentit còmode amb el seu comportament, però també és veritat que han alimentat massa el problema.

Rosa Benito no s'ha adonat de la polèmica que ha creat, roman aliena i insisteix que el seu comentari està carregat de raó. «Ja n'hi ha prou, que Xàbia ni que Xàbia, ha estat 'Jávea' de tota la vida. És que ja està bé de canviar els noms als llocs», sentenciava.

Sonsoles Ónega dona la cara pels seus

Sonsoles és una dona informada i sap que la seva col·laboradora ha ofès moltes persones, però no creu que tingués mala intenció. Sempre ha defensat els seus i aquesta ocasió no serà diferent, malgrat que ella n'ha sortit perjudicada. El seu xicot Cèsar en pot estar orgullós, sempre surt airosa de tots els conflictes.

Ónega va començar a sortir amb César Vidal a finals del 2020, després de separar-se del pare dels seus fills. No vol parlar de la seva vida privada, però s'ha convertit en una persona d'interès públic i entén la premsa segueixi els seus passos. Però, això sí, sempre ha respectat el treball dels reporters i té un somriure preparat per a tots els que s'hi acosten.