Imatge de Yaiza Martín penedida després de la seva expulsió a 'Supervivientes 2023'

Yaiza Martín deixa d'amagar la seva estratègia després del final de 'Supervivientes'

Yaiza Martín, desemmascarada pel que va fer en ple directe

Ara que l'edició més extrema de 'Supervivientes' ja ha arribat al seu final, certs personatges tenen clar que han de moure fitxa per continuar a l'ull públic. Aquest és el cas de Yaiza Martín, que ha resultat ser una de les concursants més polèmiques de la història i fins i tot era expulsada com a mesura disciplinària pel tracte que havia donat a Asraf Beno.

Les seves topades a Hondures han passat a la història del 'reality' i la veritat és que no deixaven en molt bon lloc la parella de Ginés Corregüela.

Muntatge en primer pla d'Asraf Beno i Yaiza Martín a l'última gala de 'Supervivientes'
Yaiza Martín aprofitava per disculpar-se amb Asraf Beno | España Diario, Mediaset

Així, a Yaiza no li quedava cap altra que disculpar-se tan aviat com va tornar a Espanya i enfrontar-se a totes les crítiques que l'esperaven a plató. Una estratègia que sembla haver repetit ara amb Asraf, amb qui encara no havia tingut oportunitat de parlar. A més, així s'assegura seguir al focus mediàtic de cara al seu futur televisiu. «A tu, Asraf, sí que t'he de demanar disculpes», se sincerava durant el debat després de veure també els vídeos de les seves nombroses esbroncades.

Yaiza Martín, al punt de mira pel que va fer amb Asraf Beno

«Ja ho he fet amb la resta, però amb tu no havia tingut l'oportunitat de fer-ho. Et demano disculpes per aquell dia, pel que et vaig dir, pels insults que tu acabes de veure, tot i que a tu també algun se t'ha escapat en calent», reconeixia Martín.

Això agafava per sorpresa el xicot  d'Isa Pantoja , que no s'esperava aquestes paraules per part seva. És més, no dubtava a l'hora d'acceptar les disculpes i deixar-ho tot enrere.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno i Yaiza Martín discutint a la palapa
Yaiza Martín ha protagonitzat diverses baralles a Hondures | Mediaset

«Jo no he de disculpar ningú, al final, ja està. Ha passat i si es penedeix està bé, ja està. Jo no soc ningú perquè em demanis disculpes», deia ell alhora. No obstant això, sembla que aquesta actitud conciliadora per part de Yaiza no ha convençut tothom, i és que Marta Peñate carregava amb duresa contra ella.

«Yaiza, no has canviat, bonica. Continues sent la mateixa 'xunga' de sempre». Amb aquestes paraules sentenciava la parella de Ginés. «Quina poca classe que tens. Demana disculpes i no intentis tapar el sol amb un dit», l'acusava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!