Captura de 'Supervivientes. Conexión Honduras' amb Yaiza Martín amb cara d'enfadada

Yaiza Martín demostra si està enamorada de Ginés Corregüela o era mentida

Yaiza Martín posa punt final als rumors

Yaiza Martín ha compartit una imatge amb què pretén posar punt final als rumors sobre la seva relació amb Ginés. La polèmica vida d' 'el rey de los  bocadillos' va sortir a la llum després del seu pas per 'Supervivientes' i la canària va estar al focus mediàtic. Tot i que van defensar el seu amor a capa i espasa, van ser molts els que van qüestionar els seus veritables sentiments.

Les especulacions van afectar la parella, però va ser Yaiza la més assenyalada. La van titllar d'interessada i d'estar amb Corregüela només per la fama a les xarxes. Ara, mesos després que sortís a la llum el seu idil·li, Martín confirma si està enamorada o no.                          

En quin punt està la relació de Yaiza Martín i Ginés?

Yaiza Martín es va convertir en el personatge revolució de l'última edició de 'Supervivientes'. El seu caràcter fort va provocar la seva expulsió del 'reality' i la seva història d'amor amb Ginés va rematar la seva popularitat.

Tot va començar quan va ser assenyalada com l'amant del de Jaén. La canària es va reafirmar davant de tots com la seva parella oficial, confirmant que Ginés estava divorciat. Quan tots dos es van veure a Hondures, 'el rey de los bocadillos' se li va declarar en directe i fins i tot es van 'casar' als Cayos.

Captura del programa Deluxe del 20 de maig de 2023, amb Yaiza Martín i Ginés Corregüela
Yaiza i Ginés han estat qüestionats des del seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

En tornar a Espanya, la seva relació va estar al punt de mira i va ser analitzada fins a l'extenuació. Diversos testimonis van sortir en contra de Yaiza, afirmant que la seva vida era tota una mentida i que només s'aprofitava de les parelles.

La família de Corregüela va ser la primera a posar en dubte el romanç, advertint el supervivent de les veritables intencions de la canària. Segons ells, Yaiza estava amb ell per la seva fama a les xarxes i la seva intenció era esprémer la seva popularitat per treure'n benefici.

Ella sempre va defensar que estava realment enamorada i que res ni ningú aconseguiria separar-los. Quatre mesos després, Martín ha publicat una foto amb què deixa clar en quin punt es troba la seva relació amb Ginés.

Amb motiu de l'últim debat de 'Supervivientes', Yaiza i Ginés posen junts molt somrients, confirmant que encara estan junts. Contra tot pronòstic, ara que l'interès mediàtic ha decaigut, tots dos continuen mantenint la flama de l'amor.

Yaiza Martín comparteix moments inèdits amb l'exsupervivent

Ni tan sols el fet que Ginés li hagués estat infidel a Yaiza va aconseguir que la parella es trenqués. El polígraf va revelar que el d'Úbeda «estava amb tres alhora»: amb la canària, Luisa i la seva dona, Isabel.

En aquell moment la cara de Martín era un quadre, però va aguantar estoicament tot i desconèixer aquesta vida oculta de la seva parella. Va decidir perdonar-lo i continuar endavant. Però, els rumors no cessaven, alimentats per la imatge dels dos discutint i elaborant el següent pas.

Yaiza Martín i Ginés Corregüela celebrant la seva boda a 'Sálvame'
Yaiza confirma que encara està enamorada de Ginés | Mediaset

«Aquí hem de treure diners tots», va ser la frase que alguns dels presents van sentir pronunciar a Yaiza. Unes paraules amb què semblava clar que l'única cosa que els movia a seguir junts era continuar alimentant la polèmica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per fer callar tothom, l'exsupervivent va obrir el bagul dels records, compartint amb els seus seguidors imatges inèdites d'ells dos. Eren fotos de molt abans de posar rumb a Hondures que demostren que ja entre ells hi havia la mateixa complicitat.

El moment més clau de la seva història d'amor va arribar quan Yaiza li va proposar matrimoni al plató de 'Sálvame'. Vestida de núvia es va acostar a Ginés, que en aquell instant no podia contenir l'emoció. 

«El que jo sento per tu, ho saps des del principi; avui dia continuo pensant el mateix o més», va dir a Corregüela. Ginés va acceptar la proposició, disposat a començar una nova vida al costat de Yaiza. Una vida que sembla anar de la millor manera possible.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!