Yaiza Martin, a Supervivientes.

Yaiza Martín: el motiu pel qual la seva mare no vol saber res d'ella

Yaiza Martín ha vist destapar-se ara noves dades de la seva vida personal

Yaiza Martín era una desconeguda per al públic fins fa unes setmanes, quan va sortir a la llum el seu romanç amb Ginés Corregüela, concursant de 'Supervivientes'. Aquest instant va començar a donar-li popularitat i la va portar a convertir-se també en participant del format, del qual ara ha estat expulsada disciplinàriament.

El seu comportament menyspreable ha provocat que l'hagin fet fora i això ha propiciat que sorgeixi interès per conèixer més dades de la vida personal de Yaiza.

L'exconcursant haurà pogut veure en arribar a Espanya que han parlat a la televisió alguna de les seves exparelles i també la seva mare, Benigna. Aquesta ha sorprès relatant el perquè fa anys que no hi tenen relació i ha deixat clar que no vol saber res de la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Yaiza Martín i el perquè va deixar de tenir relació amb la seva mare

Yaiza Martín aquesta nit estarà al plató del concurs per explicar el seu comportament amb Asraf, que l'ha portat a ser expulsada. Així mateix, s'enfrontarà a la filla de Ginés i a informacions gens positives que n'han anat apareixent. Entre aquestes han estat les declaracions de la seva mare, que han deixat la seva imatge per terra.

Així doncs, ella mateixa comprovarà que aquesta familiar ha parlat per a 'Sálvame' deixant clar que fa anys que no hi tenen relació. És més, ho ha explicat afirmant: «Per sort o per desgràcia, la vaig parir, però no hi tinc contacte».

«No sé ni on viu ni on va, d'això ja fa anys. Va estar a la caserna vuit anys i des que en va sortir no sé res més. La meva neta tenia 6 anys i en compleix ara 18, amb això ho dic tot», afegia.

Imatge de Yaiza Martín i d'Asraf Beno a 'Supervivientes'
Yaiza Martín ha estat expulsada després del seu comportament amb Asraf | TELECINCO

Tot seguit, explicava: «Sé que ha estat a 'Supervivientes', un programa que m'ha agradat sempre i ho he vist tota la vida. Però ara no m'he atrevit a posar-ho perquè prefereixo no saber-ne res, però en absolut. No sé res ni vull, no ho veig per no veure-la ni sentir-la».

«No en vull saber res, bastants escalfaments de cap em va donar mentre la vaig poder governar», deia contundent la mare de Yaiza Martín.

En aquest punt, la progenitora de Yaiza fins i tot donava diversos motius pels quals la relació entre totes dues es va trencar. Així, va dir: «Mentir, menteix per un tub, mentidera com ella sola. Aquesta és l'única fama que li puc donar».

Tot seguit, afirmava que una de les claus del distanciament va ser que «això que m'estigués portant a la porta avui a un i demà a un altre, doncs no. De la porta de la meva terrassa cap endins no vull més ningú i a les habitacions teves menys. No m'ha dirigit mai la paraula, però no només a mi, va deixar de trucar als germans i de visitar-los. No té contacte amb ningú de la família».

Encara més, ha explicat que un altre punt d'inflexió en la relació del clan Martín va ser que «ella va viure quatre anys en un apartament que era de la seva germana. I perquè aquesta li va dir que li pagués encara que fos la comunitat i les despeses se'n va anar i li ho va destrossar tot. Per tant, jo ho sento, però no en vull saber res».

Yaiza Martín es quedarà perplexa davant les paraules més dures

Yaiza Martín segur que no queda indiferent a altres paraules més dures que la dona que li va donar la vida li ha dedicat. I és que ha manifestat: «Ja voldrien tots els pares tenir els fills que tinc jo, traient-la a ella. Perquè a ella ja no la compto com una filla».

«No sé què és passar una nit de festa. Però als meus fills no els va faltar de res, respecte menys i educació, i Yaiza no entra en aquesta educació. Ella no guanya, sinó per presumir», deixava clar.

Sobre la relació amb Ginés ha puntualitzat: «Això li dura menys que el passamà de passar per l'escala una vegada».

Pla general de Yaiza Martín, parella de Ginés
Yaiza Martín ha vist com la seva imatge ha empitjorat encara més a causa de les paraules de la seva mare | Mediaset

Tot i això, la declaració més contundent i possiblement dolorosa per a Yaiza Martín hagi estat aquesta: «No hi ha possibilitat de reconciliació amb ella. Ja té 43 anys i a mi que vingui després, quan ja no es pugui moure, a demanar-me perdó... La meva porta no la torno a obrir i es va acabar».

«Jo li dic als seus germans: 'El dia que em mori, si se n'assabenta i la veieu que fa una llàgrima per mi, li poseu un grapat de terra a la boca'. Amb això ho dic tot», finalitzava la seva intervenció.