App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Yola Berrocal explica el seu 'affaire' amb un famós casat

És un home molt conegut a casa nostra

Yola Berrocal, concursant de 'La casa fuerte'
Yola Berrocal ha revelat el seu affaire amb un famós del nostre país | Telecinco

Yola Barrocal és una de les concursants del reality 'La Casa Fuerte' que més està donant sobre què parlar. La concursant no ha dubtat en enfrontar-se aOriana, ha mostrat els seus 'encants' a l'audiència sense embuts i a més, ara ha fet una confessió que ha deixat a tothom atònit.

L'ex de les 'Sex Bomb' torna a cobrar actualitat després de revelar la relació que va mantenir amb un famós esportista del nostre país que ara es troba casat en segones núpcies. Ens estem referint a Feliciano López, exmarit d'Alba Carrillo i que, a hores d'ara, es troba esperant el seu primer fill amb la seva dona Sandra Gago.

L''affaire' de Yola i Feliciano

Berrocal s'ha confessat a la seva companya, Leticia Sabater, a qui li ha explicat que en el passat va tenir alguna cosa amb l'esmentat tenista. En concret, ha revelat que va ser l'any 2003 quan ella estava sortint amb l'exconcursant de 'GH' Yago, i ell sembla que mantenia una relació amb la també tenista Maria Antònia Sánchez Lorenzo.

Yola ha donat alguns detalls sobre la relació, com per exemple que van tenir una trobada sexual «a l'hotel de 'Crónicas Marcianas' ...», per després afegir: «Vam deixar l'habitació ...». A més, la participant de 'La Casa Fuerte' ha explicat en privat a Letícia que l'esportista va estar molt pendent d'ella: «Cada dia enviant-missatges súper afectuosos i em deia 'el meu amor, el meu amor...'. Era romàntic i em deia que tenia ganes de veure'm. Després, ens vam veure a Madrid més vegades. Va ser el 2003 i no he tornat a parlar amb ell».

Yola Berrocal parlant amb Leticia Sabater a 'La Casa Fuerte'
Yola Berrocal ha explicat el seu affaire a Leticia Sabater | Telecinco

D'aquesta manera, Yola ha explicat la seva affaire amb Feliciano, cosa que ja va explicar l'any 2017 en un 'Sábado Deluxe' on fins i tot va arribar a revelar que ell «és una persona a qui li encanten les dones i és molt apassionat».

Els detalls que ha explicat la concursant durant l'esmentat reality de  Telecinco  han portat al fet que se li demanés l'opinió a Alba Carrillo, ex del tenista, qui es troba al plató del plató els diumenges com a col·laboradora. Davant de tothom, l'ex de Feliciano ha manifestat que ja ho sabia, per després afegir: «Yola ha estat amb persones molt importants d'aquest país, ha tocat molt alt».


Comentaris

envia el comentari