Primer pla de Yoli Claramonte plorant

Yoli, de 'Gran Hermano', fa les maletes després de perdre un bebè

Yoli Claramonte, exconcursant de 'Gran Hermano' i el seu marit han necessitat fugir per a afrontar els fets

Yoli Claramonte, coneguda per haver concursat a 'Gran Hermano 15' i per ser ara influencer, ha viscut una veritable tragèdia. I és que ha perdut el fill que esperava.

Està tan dolguda, que ha pres una decisió: viatjar uns dies fora d'Espanya sense les filles i amb l'única companyia del seu marit, Jorge Moreno. D'aquesta manera, tots dos han intentat recuperar-se d'aquest cop tan dur o, almenys, evadir-se'n temporalment.

Yoli viatja fora d'Espanya després de perdre el fill que esperava

Fins al desembre, el 2021 havia estat un any molt bo per a Yoli Claramonte i la seva parella I és que no només havien tingut la seva primera filla, Jimena, sinó que fins i tot havien passat per l'altar. No obstant això, a final d'any van rebre una mala notícia: havien perdut el nen que esperaven.

Jorge i Yoli estaven contents de poder ampliar la família que havien format amb Jimena i Valeria, la primera filla d'ella. Però el destí ha volgut que, de moment, no puguin fer realitat aquest somni. I així ho van donar a conèixer visiblement tristos al canal que la jove té a Mtmad.

Concretament, va ser ell qui va explicar el que havia passat: «Hem anat a l'hospital a que li fessin l'ecografia. La metgessa no el trobava, i quan l'ha trobat, no tenia batec. Ha sigut un cop molt dur, no sabíem què dir. És una cosa que no esperes, un gerro d'aigua freda».

La influencer, amb dificultat per a articular les paraules, va manifestar: «Quan estigui preparada, ja parlaré del tema».

Yoli Claramonte
Yoli i Jorge han perdut el fill que esperaven | Mtmad

Després d'aquest revés inesperat, la parella ha decidit marxar uns dies fora. Yoli ho ha anunciat al seu canal d'Mtmad: «Som a l'aeroport. Deixem la nena a Albacete amb la meva mare i amb la família».

«Ens venia de gust desconnectar d'aquestes setmanes tan dures que hem viscut. Hem decidit fer un break pel bé dels dos. De fet, mai hem fet un viatge tots dos sols, sempre ha sigut amb les nenes».

I aleshores, Jorge ha afegit: «Volíem desconnectar i acabar bé l'any. I ja està».

Han viatjat a Roma, i han compartit amb els seus seguidors tot el que han fet. Els hem pogut veure visitant diferents racons importants de la ciutat, com la Fontana di Trevi, on, seguint la tradició, han llençat una moneda per a demanar un desig, que no és altre que ampliar la família, tal com han insinuat. És el que vol Yoli.

L'inici d'any de Yoli Claramonte

Tot i que el 2021 ha acabat molt malament per a Jorge i Yoli, el viatge a la capital italiana els ha anat molt bé. I amb l'energia que aquest els ha donat, han afrontat l'arribada del 2022.

Mitjançant Instagram, ella ha confessat el que ha suposat aquesta escapada, de la qual ja han tornat. Així, ha explicat: «No us podeu ni imaginar que bé que ens ha anat estar aquests dies fora. Gaudint l'un de l'altre per a sortir del bucle on estàvem i tenir temps per a xerrar, passejar i petonejar-nosa cada racó on anàvem».

«He comprovat que és necessari passar temps només amb la parella». I després ha fet una altra publicació en què també ha volgut transmetre aquest optimisme. Ha penjat una fotografia amb Jorge i amb Jimena, la filla que tenen en comú, i l'ha acompanyat d'un missatge directe i clar: «Tant de bo tots els vostres somnis es compleixin aquest any que entra», diu el text.

«Adeu, 2021. Hola, 2022. T'esperem amb moltes ganes».