Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira s'afarta i fa el pas que deixa sense paraules Anabel Pantoja

Yulen Pereira ha deixat impactada la seva parella

Yulen Pereira està vivint un dels moments més feliços. La vida del jove va canviar completament després de la seva participació a Supervivientes 2022, on no només va aconseguir una gran popularitat, sinó també trobar l'amor. A Hondures va conèixer Anabel Pantoja, i des del primer moment van sorgir la flama entre tots dos.

Després d'haver estat tot l'estiu pràcticament sense separar-se, la parella ha decidit fer el pas de tornar a reincorporar-se als mitjans de comunicació. Ahir a la nit, la neboda d'Isabel Pantoja tornava a triomfar sobre l'escenari del Mediafest Night Fever. Però no comptava amb el que el seu xicot, Yulen Pereira, estava disposat a fer en directe.

Yulen Pereira aconsegueix deixar sense paraules Anabel en ple directe

La història d'amor de la parelleta es va forjar en un dels 'realities' més durs de la nostra televisió. I és clar que, haver viscut junts una aventura de tal calibre junts els ha unit i molt. Des que van acabar la seva participació, no han deixat de passar temps junts i estar de viatge en viatge per tot el món.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
La història d'amor entre Yulen Pereira i Anabel continua més forta que mai | GTRES

Yulen Pereira era un dels concursants més desconeguts per als espectadors. Tot i això, amb el seu fugaç festeig amb Anabel, la seva popularitat ha augmentat molt.

Tanmateix, és cert que el món de la televisió tampoc li crida gaire l'atenció. Ell mateix va reconèixer que havia acceptat entrar a Supervivientesper tal de «donar a conèixer l'esgrima (esport que practica des de fa anys)».

D'altra banda, Anabel va decidir abandonar els focus de la televisió després del concurs i centrar-se en la seva parella. I això no ha estat una tasca gens senzilla.

En els darrers mesos tant el seu nom com el de la seva parella han estat al focus de la polèmica. Sobretot que molts assenyalen que la relació no era tan idíl·lica com semblava.

Però amb l'últim que va passar ahir al plató del Mediafest Night Fever, Yulen Pereira va voler deixar constància que sí que hi ha amor del bo. Anabel va haver de cantar i defensar la cançó Cuando me vaya, un tema molt emotiu per a la 'influencer'.

«Aquesta cançó és molt important, és que em recorda els meus amics de les Canàries i com ja no hi vaig tant. Estic més lluny d'allà i m'identifico molt amb la cançó. No m'oblidaré mai de la meva gent i del meu paradís d'allà», revelava visiblement emocionada.

Imatge de Yulen Pereira i Anabel Pantoja fent-se un petó
Yulen Pereira no va dubtar a fer-li un petó a Anabel | Telecinco

Després d'acabar la cançó, Adela González es va dirigir a Yulen per preguntar-li com havia vist l'actuació, al qual no va dubtar a dir-li que li havia encantat. Això sí, ho va fer molt tímidament, ja que semblava que no li venia de gust parlar a les càmeres.

Però finalment, Yulen es va cansar de guardar les formes i va anar per Anabel per fer-li un romàntic petó en ple directe. La seva noia es va quedar totalment sorpresa. Sí, perquè ella sap millor que ningú que a Yulen no li agrada gaire fer aquest tipus de coses a la televisió.

Yulen i Anabel, a punt de fer el gran pas

La veritat és que la parella està molt enamorada i en els últims mesos han pogut consolidar molt bé la seva relació. Segons va revelar Socialité, Yulen i Anabel estan immers a la recerca d'una casa pel centre de Madrid. Si fos així, la parella faria un pas molt important en la seva relació.

Anabel només té paraules d'afecte i amor quan en parla davant els mitjans de comunicació. En les últimes declaracions sobre el professional de l'esgrima, va arribar a confessar que ell «s'havia convertit en una persona fonamental».