URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Aïllen l'exconsellera Dolors Bassa amb símptomes de coronavirus

Es troba a la infermeria del centre penitenciari on compleix la seva condemna

L'exconsellera Dolors Bassa sortint de la presó amb un abric a la mà el 17 de febrer de 2020
L'exconsellera està aïllada amb símptomes de coronavirus | cedida

L'exconsellera Dolors Bassa es troba aïllada a la infermeria de la presó Puig de les Basses, segons avança 'El Nacional'. L'aïllament es va decretar dilluns al vespre, després que presentés símptomes de coronavirus.

Amb Bassa ja sumen tres els presos independentistes aïllats pel Covid-19. La setmana passada ja es van confinar Jordi Sànchez i Josep Rull per haver estat en contacte casos positius.

Els permisos no estan suspesos 

Cal dir, però, que els seus permisos per anar a treballar, emparats en l'article 100.2, no han quedat suspesos i poden seguir sortint de presó per anar a la feina o a realitzar tasques de voluntariat. Tanmateix, la gran majoria ha optat per romandre als centres penitenciaris per tal de no facilitar la propagació del coronavirus.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari