Tota la veritat: Així és com Letícia ha passat el seu confinament

Molts han estat els que han especulat sobre el possible contagi de la reina

La Reina Letícia somrient i aplaudint durant un acteLa Reina Letíca ha estat 15 dies confinada en una habitació | Catalunya Diari

La realitat de la quarantena de la reina és força peculiar, ja que després de conèixer-se queIrene Montero havia donat positiu per Covid-19, els reisvan decidir sotmetre's al test després que Letícia hagués estat en contacte amb la ministra dies enrere.

La Casa Reial va informar que havien donat negatiu per coronavirus, motiu pel qual el rei Felip va seguir amb la seva rutina diària. En canvi, Letícia va canviar dràsticament tots els seus quefers. Segons informen diversos mitjans, malgrat que la reina va donar negatiu, des de la Casa Reial se seguia sospitant sobre el coronavirus per part de Letícia, i per això, davant el dubte, es va decidir aïllar-la.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'aïllament va alimentar els rumors sobre un possible positiu per coronavirus. Durant quinze dies, la reina només rebia la visita de personal sanitari. L'habitació principal dels reis té 110 metres quadrats, amb dos banys i dos vestidors. Aquí va estar Letícia durant dues llargues setmanes. Els metges van recomanar que la reina es mantingués aïllada de la resta, en quarantena estricta, i així ha estat. 

La realitat sobre el suposat coronavirus

El doctor de la Família Reial va ordenar a Letícia prendre's la temperatura cada dues hores i no moure's de casa, intentar no tenir molt contacte amb la família, i teletreballar, si es trobava en condicions. Resulta complicat saber si la reina ha tingut coronavirus o no, ja que amb aquesta tancada molts van dubtar de la realitat.

La veritat és que un cop han passat els 15 dies de confinament, Letícia ja torna a treballar amb normalitat des de casa, compartint habitació amb el seu marit. Habitualment els pacients amb covid-19 han d'esperar uns dies més per poder tenir contacte amb el seu entorn. La reina té coronavirus? El més normal és pensar que Letícia Ortiz no ha tingut coronavirus, que tot ha estat un estricte procés de prevenció.

Un cop superada aquesta quarantena particular, la reina va reaparèixer el 26 de març. La reina va acompanyar al seu marit durant una videoconferència amb el president de Mercadona, Juan Roig per interessar-se per la logística en el proveïment d'aliments i productes de primera necessitat. Mai se sabrà amb certesa si la monarca ha estat infectada o no, l'única veritat la coneix Juan Manuel Martínez Pérez, el metge de la Casa Reial.


Comentaris

envia el comentari