Alma, la dona italiana de 95 anys que ha guanyat al coronavirus

El seu cas ha estat promogut pel mateix Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir

Alma, dona italiana de 95 anys que s'ha convertit en la persona més gran d'Itàlia en superar el coronavirus. Març de 2020
Alma amb els sanitaris que l'han estat tractant | @PapaFranciscoIglesiaCatolica

Alma Clara Corsini ha fet història a Itàlia. Amb 95 anys, aquesta dona ha estat donada d'alta a l'Hospital de Pavullo (Itàlia) després d'haver patit el coronavirus, convertint-se en la persona italiana més vella que ha superat el Covid-19. Un moment en el qual a Itàlia les dades registren més de 5.400 morts i que ahir va decidir endurir les mesures per frenar l'avenç del virus.

D'aquesta manera Alma s'ha convertit en la imatge del ‘Sí que es pot’, és l'exemple que acredita que és una malaltia superable malgrat patir-la en una edat avançada. La dona va ingressar el passat 5 de març en dependències mèdiques, quan va ser registrada com un positiu en coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La dona no va necessitar tractament antiviral

Segons informen els metges que van tractar a la pacient al mitjà ‘Gazzeta di Modena’, la dona no va haver de tractar-se amb una teràpia antiviral per a superar la malaltia. «Sí, estic bé. Eren molt bones persones les que m'han cuidat tan bé i ara m'envien a casa, en una estona», declarava el dia de la seva alta.

Alma s'ha convertit en una pacient que ha suposat «un orgull per al personal» mèdic. A més, el seu cas ha estat promogut pel mateix Papa Francesc, ja que la considera un exemple a seguir.

El coronavirus a Itàlia

Malgrat això, Itàlia és el país que més morts ha registrat per coronavirus a arreu del món. Els nombres de decessos han superat als del país d'origen del virus, la Xina, la qual cosa ha suposat un augment en les mesures de seguretat preses per l'Executiu del país transalpí.

En concret, l'Exèrcit italià reforçarà els controls establerts en carreteres i ciutats, ja que està prohibit que les persones es desplacin des de la seva ciutat de residència a una altra. Incomplir aquesta mesura podria comportar una multa de fins a 4.000 euros i una sanció penal de tres mesos.


Comentaris

envia el comentari