Un membre de la Casa Reial, molt probablement contagiat de coronavirus

És difícil saber si en algun moment confirmaran públicament aquest positiu

És difícil saber si en algun moment confirmaran públicament aquest positiu | Cedida

Alerta a la Casa Reial per un més que possible cas de coronavirus en l'entorn més proper de la Família Reial, tot i que donat l'hermetisme i l'opacitat de Zarzuela, és difícil saber si en algun moment confirmaran públicament aquest positiu. En assumptes com els milions evadits de Joan Carles I, el rei Felip els va ocultar a l'opinió pública durant un any fins que va oferir un comunicat fa unes setmanes.

Fins al moment, hi ha rumors sobre un controvertit membre de la Casa Reial, i no és altre que Iñaki Urdangarin, que podria estar infectat pel coronavirus des de fa uns dies. L'última imatge pública del cunyat del rei Felip VI és de divendres 6 de març, entrant a fer voluntariat a la Llar Don Orione, una residència per a persones amb discapacitat física i intel·lectual.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Iñaki Urdangarin va treballar amb els interns en plena pandèmia del coronavirus i ara surt a la llum que aquest centre està infectat de Covid-19. Pacients i treballadors han donat positiu per coronavirus i el director del centre ha declarat a la revista 'Hola' que «estem en una situació dramàtica. No tenim recursos».

El rei emèrit també podria haver-se infectat

El marit de la infanta Cristina té moltes paperetes d'estar infectat a la presó de Brieva, on mai s'ha vist una fotografia seva entrant o sortint tot i els periodistes que esperen sempre a la porta. Tot és molt polèmic i misteriós, ja que és l'únic intern masculí de la presó de dones d'Àvila. Es diu que mai ha posat un peu allà perquè fins al moment no n'ha sortit cap prova gràfica. 

Segons informava 'El Nacional' fa uns dies, el rei emèrit també podria estar infectat de coronavirus, ja que es va fer un petó amb Javier Solana pocs dies abans de donar positiu. Ara, sembla que Urdangarin, que no és Família Reial però és família del rei, podria estar contagiat de coronavirus.


Comentaris

envia el comentari