URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Un assistent al funeral de la infanta Pilar, infectat amb coronavirus

La preocupació augmenta dia rere dia a la Casa Reial espanyola amb relació a la malaltia

Imatge de Carlos de Habsburgo – Lorena
Carlos de Habsburgo – Lorena va assistir al funeral de la infanta Pilar a Madrid | LleidaDiari.cat

S'acumulen els problemes a la Casa Reial espanyola. Més enllà dels escàndols públics del rei emèrit Joan Carles, el coronavirus ha passat a la primera línia de prioritat en les preocupacions de la reina Letícia i el rei Felip VI.

I és que després de confirmar que suspenen la seva agenda durant 15 dies per prevenció, ara els ha arribat la notícia que Carlos de Habsburgo – Lorena, net del darrer emperador d'Àustria-Hongria, ha estat detectat de coronavirus. Fins aquí tot semblaria una notícia més, però és que casualment Carlos va assistir al funeral de la infanta Pilar, al qual, també va assistir la Família Reial espanyola gairebé al complet. Per tant, les alarmes han saltat en assabentar-se de la notícia que podria afectar de ple a la monarquia del país.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Es troba en l'actualitat aïllat dels seus tres fills i a l'espera de veure com evoluciona

Així doncs, segons ha avançat el diari 'Kleine Zeitung', Carlos, de 59 anys, es troba en l'actualitat aïllat dels seus tres fills i a l'espera de veure com evoluciona la seva infecció. L'afectat es troba a casa seva i sol, després que se separés fa un temps de la baronessa Francesca von Thyssen-Bornemisza. Aíxi doncs, aquesta notícia se suma a la llarga llista de preocupacions que tenen els monarques espanyols.

Les mesures que han afectat a la princesa Elionor i a la infanta Sofia

En aquest sentit, cal recordar que la princesa Elionor i la infanta Sofia no estan assistint a classe aquests dies, a l'igual tots els infants de Madrid, la comunitat on més casos d'infecció hi ha registrats fins al moment. Aquesta no ha estat una decisió fàcil, però sí que necessària, ja que s'havien donat casos positius fins i tot a l'escola de la princesa i l'infanta. Davant aquest context, ara només queda esperar els dies de prevenció recomanats pel Ministeri de Salut i que, a poc a poc, tot torni a la calma. També a la Casa Reial.


Comentaris

envia el comentari