IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els bars després del coronavirus: Adeu a les barres i altres canvis

Les barres dels bars podrien desaparèixer fins a l'erradicació total de la pandèmia

terrassa
El funcionament dels bars canviarien molt a tal i com els coneixem avui dia | CatalunyaDiari

Sens dubte, el sector de l'hostaleria és un dels grans afectats pel coronavirus. Tant és així, que són molts els que asseguren que els bars i restaurants no podran obrir fins a finals de 2020. Abans d'aquest panorama, són molts els que qüestionen si els bars tornaran a ser algun dia com els coneixíem fins fa tan sols un mes.

En el punt de mira es troben les barres de bar. Segons Fernando Gallardo, conferenciant i analista de tendències turístiques en l'àmbit internacional, les barres dels bars i restaurants podrien desaparèixer a curt-mig termini, tot i que també ha volgut matisar que aquestes tornaran al seu ésser un cop passi la pandèmia.

Mesures a l'interior dels locals que no beneficien gaire al restaurador

Mentre no s'erradiqui o controli la Covid-19, els restaurants han de tenir sales àmplies que assegurin el compliment de les distàncies de seguretat, cosa que també afectarà els preus, molt més elevats a causa de la restricció de l'aforament permès dins el local.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Per si el sector estava poc castigat per la pandèmia, Gallardo ha revelat que les empreses estan condemnades a endeutar-se per modificar els seus establiments a la nova situació.

Mentre que els hostalers espanyols maquinen la millor manera de garantir la seguretat en els seus establiments, el Govern estudia implementar mesures perquè «els clients puguin seguir sentint que els bars són la seva segona casa».

La Xina com a referent

Per saber com serà el futur de l'hostaleria aquí, només cal posar els nostres ulls a la Xina. El país, que ja ha tornat a la normalitat, té una sèrie de mesures que podrien arribar a Espanya.

Presa de temperatura en entrar, distanciament social, més espai a les terrasses... Totes aquestes mesures podrien començar a implementar-se en els restaurants i bars espanyols un cop la seva reobertura sigui un fet.

Fins i tot s'apunta que les barres dels bars, acabin sent substituïdes per «l'autoservei que faciliti al client subministrar o la instal·lació de barres supletòries a l'exterior», per evitar que els clients entrin a l'interior de bar.

Sens dubte, els hostalers es preparen per a un dels pitjors estius de les seves vides i demanen agilitat i mesures a un Govern que amb prou feines els dona solucions per poder seguir endavant.


Comentaris

envia el comentari