IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

CaixaBank ofereix una moratòria de tres mesos als més de 38.000 clients de 'renting' de vehicles

La mesura també contempla l'ampliació de sis mesos del contracte, mantenint tots els serveis i quilòmetres pactats

CaixaBank
CaixaBank ofereix una pròrroga a gran part dels clients que tenen un cotxe de renting durant la crisi del coronavirus. | Catalunya Diari

CaixaBank ha llençat una moratòria sobre el pagament dels contractes de renting durant els pròxims tres mesos per ajudar a pal·liar els efectes provocats pel coronavirus. A través d'un comunicat, l'entitat ha informat que els seus clients no hauran d'assumir els propers tres rebuts –abril, maig i juny- i, alhora, que amplia sis mesos més el seu contracte, mantenint tots els serveis, amb la mateixa quota i quilòmetres contractats.

Els clients de 'renting' que ho desitgin -CaixaBank en suma més de 38.000- podran acollir-se a l'oferta sempre que els contractes tinguin un venciment superior a tres mesos i no tinguin deute previ. Els únics clients que queden exclosos de la moratòria són les administracions públiques i les grans flotes.

Per sol·licitar l'ajornament dels pagaments, el banc contactarà amb tots els clients a través d'un correu electrònic personalitzat. El protocol per sol·licitar la moratòria podrà activar-se mitjançant un formulari digital. Per aquells que no disposen de correu electrònic, seran directament les oficines les que contactaran amb els clients per oferir-los aquesta opció.


Comentaris

envia el comentari