IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Itàlia deprimida: El país anuncia quan obriran bars i discoteques

Les discoteques i els estadis de futbol seran els últims a obrir

Imatge d'un carrer de Barcelona completament buit a causa del confinament
Itàlia no obrirà les discoteques fins març de 2021 | EFE

La tornada a la normalitat trigarà a implementar-se, tot i els esforços de la població. Amb els nostres ulls posats a Itàlia, podrem saber quin és el futur que ens espera als nostres carrers. La premsa italiana acaba de publicar un calendari on es revela quins sectors de la població i quines activitats s'obriran al públic a mesura que avanci l'any.

Lluny de ser esperançadores, les notícies que arriben des d'Itàlia són, si més no, depriments. A la primera etapa, que s'iniciarà aquest dimarts, es podran obrir comerços com botigues per a nadons, llibreries o papereries.

Quan i quins comerços podran obrir aquest any?

A mitjans de maig es preveu que comencin a obrir els tribunals, les oficines de professionals, i si tot va bé, bars i restaurants, encara que això sí, ho han de fer respectant les mesures d'higiene i seguretat que imposi el govern.

A partir del 25 de maig, podran obrir les portes les perruqueries i només quinze dies després podran fer-ho els centres esportius, encara que només per a aquells que realitzin esports de caràcter individual.

Itàlia també aclareix un dels principals dubtes d'aquest estiu: Es podrà anar a la platja? La premsa de país assegura que si, tot i que ja s'ha posat sobre la taula la possibilitat que s'implementin mampares entre les tovalloles per evitar la propagació de virus a les platges.

La tercera fase arribarà a finals d'any, si tot continua segons el previst. En aquesta fase tan esperada pels italians es reobriran cinemes i teatres al mes de desembre, tot i que no serà fins d'aquí a un any, març de 2021, quan puguem acudir a les discoteques i als estadis de futbol.


Comentaris

envia el comentari