Coca-Cola suspèn la publicitat i dona 108 milions contra el coronavirus

La companyia també ha fet una donació per ajudar a combatre el coronavirus

Logotip de Coca-Cola a les portes de la seva seu a Madrid el 14 de febrer del 2020
Coca-Cola ha cancel·lat tota la publicitat a causa del coronavirus | Cedida

Coca-Colaha anunciat que suspendrà tota la publicitat de Coca-Cola i de totes les seves marques en totes les regions en les quals té presència a partir de l'1 d'abril per a garantir la seguretat i el benestar de tota la societat, segons informa la multinacional en un comunicat.

En concret, la signatura ha assenyalat que des de Coca-Cola Company, els embotelladors i The Coca-Cola Foundation, es donaran més de 120 milions de dòlars (més de 108 milions d'euros) per a donar suport als esforços en la lluita contra el coronavirus en totes les comunitats afectades.

«Estem fent això perquè creiem que és el correcte, però també perquè sabem que només treballant junts podrem aconseguir-ho. Des d'aquest moment, tot el nostre suport es dirigeix a dotar d'equips de protecció i begudes als treballadors de la salut i el lliurament d'aliments a grups en situació de vulnerabilitat», assenyala la multinacional.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La companyia ha donat 373.000 litres de beguda a Espanya

D'aquesta forma, Coca-Cola ha posat en marxa un pla d'impacte social a Espanya, que respon al seu compromís amb les comunitats en les quals opera, segons dades de la multinacional als quals ha tingut accés Europa Press. En concret, aquest pla se centra a ajudar a pal·liar la situació que la societat està travessant en aquesta crisi sanitària i també de cara al futur, treballant per a la volta a la normalitat social i de negoci després de la crisi.

Entre les mesures que estan adoptant figura la col·laboració amb administracions, entitats i agents socials per a dur a terme un pla de donacions de producte destinades a malalts i personal sanitari o beques menjador de les comunitats autònomes, entre altres.

D'aquesta forma, la companyia ja ha donat prop de 373.000 litres de beguda a diferents fundacions, ONG, hospitals i altres agents de tota Espanya, així com la seva col·laboració amb la iniciativa #Food4HeroesMadrid, a través de la que cadenes de restauració per a enviar menjar als treballadors sanitaris dels principals hospitals madrilenys.


Comentaris

envia el comentari