Crítiques independentistes per la presència de l'Exèrcit a Catalunya

Molts usuaris reclamen a les xarxes que el que es necessiten són metges i equip mèdic

Militars de l'UME es despleguen per Madrid el 15 de març del 2020
L'exèrcit actuarà per tot el territori per evitar la propagació del coronavirus | Cedida

El desplegament de l'Exèrcit per tot el territori espanyol arran de la pandèmia per coronavirus s'ha fet efectiu. Tal com ahir anunciava la ministra de Defensa, Margarita Robles, els militars han assumit noves funcions i s'han començat a mobilitzar arreu del territori.

L'objectiu del desplegament és «reforçar el sistema de salut», «garantir el subministrament alimentari» i «col·laborar amb les autoritats», però no tothom ho veu d'aquesta forma. De fet, moltes persones s'han mostrat en contra de la mobilització de l'Exèrcit a Catalunya, queixant-se que més que militars, haurien d'arribar més ajudes pels sanitaris o més material.

Molta gent contrària al desplegament

Per aquest motiu, tots els contraris no s'han quedat callats i han omplert les xarxes de queixes: «Porteu material mèdic i no militars, fills de la gran...» comentava Antonio Baños respecte al desplegament a Barcelona. Però no és l'únic que ho pensa.

El seu comentari s'ha tornat viral i han estat moltes les respostes donant-li suport: «Que val una pasta mobilitzar a aquests! En què està pensant Sánchez exactament? En salut sembla que no», «per experiència pròpia puc dir que encara que els militars puguin tenir material mèdic, l'utilitzen poc i són pocs. Millor donar el material als professionals que l'utilitzen cada dia. Aquests no hi pinten res en aquests moments aquí».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari