URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Cues per sortir de Barcelona, València i Madrid tot i el confinament

La DGT avisa sobre les sancions que pot comportar desplaçar-se a segones residències

Control dels Mossos d'Esquadra el 18 de març 2020 a Barcelona
La DGT avisa sobre multes per desplaçar-se a segones residències | EP

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha alertat aquest divendres de densitat circulatòria a última hora de la tarda a les sortides de la ciutat de Madrid, Barcelona, València i Biscaia. Malgrat les restriccions de circulació imposades pel Govern a conseqüència de l'Estat d'Alarma per l'epidèmia del coronavirus, s'han creat cues per sortir d'aquests centres urbans.

En concret, la DGT ha informat que, al voltant de les 18.00 hores de la tarda hi havia densitat en la circulació per l'A-5, direcció sortida de Madrid, a l'altura de la localitat de Navalcarnero. També ha registrat «congestió» a l'A-2, a la sortida de Barcelona, a l'altura de Sant Andreu de la Barca, així com a Sitges en la C-32.

En la V-31 a la sortida de València, altura de Beniparrel, també s'han registrat complicacions, així com una gran «intensitat» de circulació a Sevilla, en concret en l'A-49 a l'altura de Benacazón, en direcció Huelva. De la mateixa manera, la DGT destaca la «densitat» registrada a la sortida de la província de Biscaia, en l'A-8, direcció Cantàbria, així com en l'AP-8, direcció Irun.

Prohibits els viatges excepte en circumstàncies especials

Des de la DGT recorden que, tal com s'estableix en el decret d'Estat d'Alarma imposat pel govern, els viatges estan prohibits excepte per les circumstàncies excepcionals que en ell es recullen. És per això que l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil i unitats de la Policia han reforçat els controls en carretera aquests dies, per a evitar que la gent pugui desplaçar-se a segones residències des de les grans ciutats aquest cap de setmana. 

De fet, cal recordar que els desplaçaments per carretera o dins la ciutat en vehicle estan limitats a fer la compra, visites al metge o anar i tornar de la feina. No obeir aquesta mesura i saltar-se el confinament pot suposar multes d'entre 601 i 30.000 euros. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari