Díaz Ayuso, destrossada en perdre un familiar pel coronavirus: «Tenia 5 nens meravellosos»

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha comunicat la notícia a través de xarxes socials

Isabel Díaz Ayuso durant la celebració del Real Madrid de la Copa del Rei de bàsquet
Díaz Ayuso, destrossada en perdre un familiar pel coronavirus: «Tenia 5 nens meravellosos» | Catalunya Diari

Si alguna cosa ha demostrat el coronavirus, és que no entén de condicions ni classes socials. La crisi sanitària causada per la covid-19 no para de créixer a Espanya, i colpeja fins i tot a l'àmbit de la política

Una de les últimes persones que ha patit una dolorosa pèrdua per culpa de la malaltia ha estat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que durant la tarda d'ahir comunicava a través de Twitter que un membre de la seva família havia mort després de ser contagiat pel coronavirus.

«Acaba de morir el meu cosí», explicava Ayuso

«Acaba de morir el meu cosí Guille. Pare de 5 nens meravellosos, un marit exemplar», escrivia la presidenta de la Comunitat de Madrid a la piulada, que continuava fent patent que «els qui esteu contagiats, heu perdut a familiars o esteu desesperats per estar tancats, heu de saber que no esteu sols».

Ayuso, però, ha anat un pas més enllà, afirmant que «aquesta guerra l'encarem entre tots». A més, en una entrevista concedida a Telemadrid, ha aprofitat per explicar com es troba de salut: «Molt bé, després d'uns dies de cansament amb símptomes lleus».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Demana calma als joves infectats

En aquest sentit, la presidenta ha fet patent que el motiu que la va portar a tossir en ple informatiu de la cadena pública no era altre que l'al·lèrgia. Per aquest motiu, després de prendre's una pastilla afirma que no ha tornat a patir aquest símptoma tan característic de la covid-19

«De fet, si no arriba a ser perquè em va passar en directe, ni tan sols me n'hauria assabentat», ha apuntat la dirigent del PP sobre la seva afecció pel coronavirus, que li ha provocat «uns dies de cansament i uns símptomes lleus, que en realitat no són res».

Ayuso ha aprofitat per fer una crida a aquells joves que pateixen la malaltia amb caràcter lleu i que estan recuperant-se a casa seva, demanant-los que mantinguin la calma, i ha enviat un missatge fent patent que «en realitat el coronavirus se supera així».


Comentaris

envia el comentari